reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nebu dose hipertonic niebieskie pudełko. Ja używam tylko tego. Jak mam kaszel to daje ampułki do lodówki i 2-3x dziennie po pół ampułki. Jak na katar to nie taka z lodówki tylko o temperaturze pokojowej
Porównując skład - soli procentowo dokładnie tyle samo co w mgiełce zabłockiej, więc działanie powinno być mniej więcej takie samo :) może też spróbuj "przy okazji" - ja się bardzo szybko przekonałam, a niedługo będą testy na mojej mamie, która problemy z zatokami ma od jakiś 40 lat ;)
tylko mgiełka ma jeszcze minerały, i kosztuje "trochę" mniej :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry!:) ja mam dzis jakis dziwny dzien martwię sie czy wszystko w porządku... to przez to zbyt oczekiwanie na wizyte:( chyba kupie detektor tętna plodu:D

Dzień dobry :)

Mój synek dziś tak się wierci że już mój M może wyczuć ruchu jak mocno kopnie :) chyba mam maluszka całkiem z przodu :) na początku jak czułam ruchu to to po lewej stronie a teraz na środku :) ale czasami już ma mocnego kopniaka :) silny chłopak chyba rośnie :)

p19u3e3kdpacvxaz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale zazdroszczę, ja dalej nic nie czuję :( W 16tc jedynie czułam takie leciutkie pukanie wieczorem jak leżałam w łóżku ale od tamtej pory nic. Już sama nie wiem czy to była dzidzia wtedy.

Opieka nad zona do 14 dni po szpitalu i 14 dni tacierzynskiego. Lacznie wychodzi nawet miesiac :)
Fajnie jakby dało się dogadać z lekarzem, żeby wypisali taką opiekę, zawsze to dodatkowe 14 dni razem.

Dziewczyny jak to jest u was na wizytach? Tez siadacie za kazdym razem na fotel? Ja myslalam ze dzis badania sprawdzi i tylko szybkie usg a tu prosze....to badamy sie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam na każdej wizycie najpierw badanie na fotelu, sprawdzanie szyjki i nie wiem czego jeszcze :p a potem USG.

Super :D
Ja czuję maleństwo, ale raczej delikatnie i jeszcze nieregularnie, choć wczoraj wieczorem to chyba jakaś impreza była, bo tak szalało ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
A ja dalej nic :(

Chyba właśnie nie wszystkie np. z eveline 8w1, ma szkodliwe składniki lepiej poszukać czegoś bezpiecznego :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie wiedziałam, że nie można jej używać.

Dziewczyny znowu wpadł mi w oko kolejny wózek :p Chyba nie znalazłam jeszcze swojego ideału :p
Co myślicie? Mnie spodobała się jego prostota i łatwy dostęp do kosza. (zdjęcia nie moje, dziewczyny z grupy na fb)
FB_IMG_1516821384043.jpg

FB_IMG_1516821395563.jpg

FB_IMG_1516821404695.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1516821384043.jpg
    FB_IMG_1516821384043.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 281
  • FB_IMG_1516821395563.jpg
    FB_IMG_1516821395563.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 276
  • FB_IMG_1516821404695.jpg
    FB_IMG_1516821404695.jpg
    63,8 KB · Wyświetleń: 290
reklama
Dzień dobry [emoji4][emoji4]
Jeszcze chwilkę i wychodzę na wizytę więc proszę o kciuki [emoji4] jadę najpierw po wyniki badań prenatalnych bo w końcu są do odbioru. Będę pisać później [emoji4]

Trzymam kciuki za inne wizyty [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Zaciskam [emoji110]

Do góry