reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jakbym o swojej czytała ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Proponowała mi lampkę wina ostatnio, bo kobietą w ciąży wolno a nawet trzeba:) A wyprawkę mam obejrzeć na necie, a ona pojedzie jak będę w szpitalu i mi kupi:)

reklama
Skonczylam :) ale musze czekac z dwie godziny zanim sie najem :(
squarequick_201812420345784.jpg

Smoczek canapola taki bardziej splaszczony. Jeszcze nie wiem co bedzie dowiem sie moze 1 lutego. A smoczek niebieski ale ma gwiazdke i corka stwierdzila ze i dla dziewuszki moze byc (liczy ze to dziewczynka bedzie)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Niebieski to dla dziewczynki moze byc alr gorzej rozowy dla chlopczyka :D to moze jej prosby sie wysluchaja i pindolek sie nie pokaze :) moglo by tak tez u mnie :D

Z tego co pamietam to 2 tygodnie do wykorzystania przez 1 rok dziecka

Ogroom czasu....

Dziewczyny jak to jest u was na wizytach? Tez siadacie za kazdym razem na fotel? Ja myslalam ze dzis badania sprawdzi i tylko szybkie usg a tu prosze....to badamy sie.

Ja za kazdym razem, ale moze dlatego, ze mam wizyty co 4 tygodnie albo, ze poronilan pierwsza ciaze.

To faktycznie, ja nie powiem, też teść pomaga, zainteresuje się, doradzi. Teściowa nic. Nie wiem czy się wtrącać nie chce, czy ma to gdzieś. Ale jak się brat mojego męża wyprowadzał do siebie do domu, to teściowa ich olała, poszła do pracy, oni na szybko meble przeowizili, a moja mama opiekowała się ich dziećmi... wiec chyba teściowa ma swój świat:D Ale złotą radą chętnie rzuci, a ty spadniesz z krzesła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jak moja, jak narazir to nie chce jej spotkac na swojej drodze. A tesc calkiem spoko, duzo pomaga. Cale mieszkanie praktycznie sam nam zrobil, z pomoca mojego oczywiscie :) meble tersz skreca, bez niego bysmy byli do tylu z kasą i czasem bo trzeba bylo by placic fachowca. A on zlota raczka, wszystko umie :)

U mnie chłopaki przy karmieniu piersią mieli smoczki bo byli strasznymi ssakami [emoji39] i nie było problemu

Dzieci tak slodko wygladaja ze smoczkiem ❤❤❤❤

Załączniki

• squarequick_201812420345784.jpg
    squarequick_201812420345784.jpg
    242,2 KB · Wyświetleń: 268
Ja też nie robię :D tylko ją zjem :D dziś fajrant w kuchni :D

p19u3e3kdpacvxaz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Koło nas jest jedna dobra pizzeria, ale i tak częściej sama robię - lubię, nawet mam kamień...
cóż poradzić, jak się teoretycznie jest informatykiem, a lepiej się czuje w kuchni [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Powiem tak - już ma to nie liczę, ale za to z teściem mam świetny kontakt :)

A co do teściowej - jeden przykład, jakie ma podejście... Na święta mieliśmy przyjechać (teściowa nie widzi potrzeby zapraszania nas itd, ale wiedzieliśmy, że będą w domu, wiec planowaliśmy przyjechać)
Niestety w ten dzień rano dostałam krwotoku, a że schody itd, to zostałam w łóżku, i wysłałam męża - zawiózł makówki, które robiłam, i zapakowane papućki, których kiedyś wrzuciłam zdjęcie - pogadali trochę, ale teściowa w ogóle się nie zainteresowała... Ostatnio tam byliśmy, pierwszy raz odkąd wiedzą, jak gadałam z teściem, to dopytywał, jak się czuję, czy już jest ok, że na pewno będzie dobrze, itd, teściowa nie powiedziała na ten temat ani słowa, nie zapytała, jakby w ogóle nic nie było... Cóż, no trochę mnie to zdziwiło, nawet jak na nią..

0d1yrjjgtd95fou3.png

O kurczę No to zimna z niej kobieta faktycznie :/ A ona ogólnie taka do wszystkich jest czy tylko do was? . Fajnie że chociaż teście wporzadku, może jak zobaczy wnuczka albo wnuczke to chociaz troszkę jej serce stopnieje. Oby . Życzę Ci tego

A ja dzisiaj miałam ochotę na kebaba, mąż poleciał a tam skończyło się mięso z kurczaka... płakałam z godzinę [emoji2][emoji2][emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja czasami zastanawiam się czy mój po tych " atrakacjach " ciazowych nie zmieni zdania i już nie będzie chciał więcej dzieci :D choć narazie dzielnie to wszystko znosi :D

reklama
O kurczę No to zimna z niej kobieta faktycznie :/ A ona ogólnie taka do wszystkich jest czy tylko do was? . Fajnie że chociaż teście wporzadku, może jak zobaczy wnuczka albo wnuczke to chociaz troszkę jej serce stopnieje. Oby . Życzę Ci tego
Kiedyś ponoć była zupełnie inna, zmieniła się chyba w okolicy menopauzy :|
Kiedyś często gdzieś jeździli, odwiedzali rodzinę, ktoś ich odwiedzał, a od kilku lat ona nie chce.. Teść też to widzi, rozmawiał jakiś czas temu z nami, że jej nie rozumie bo się tak zmieniła, jak 2 lata temu zmarł ich psiak to kategorycznie stwierdziła, że żadnego psa nie chce bo psy brudzą itd, a wcześniej całe lata była psiarą, itd. Nikt tak naprawdę nie wie, dlaczego, nie ma jakiś problemów zdrowotnych, ale tak całkiem zamknęła się w sobie i praktycznie odizolowała od rodziny, itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry