reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja w pierwszej ciąży się stresowałam, bo nikomu nie mówiłam oprócz męża. A była ze mną mama i wtedy dopiero jej powiedziałam jak upewniłam się. :) tym razem też jeszcze nikt nie wie oprócz Was dziewczyny i mojego małża hehe
Tym razem też nie wiem jak powiedzieć może jeszcze zatrzymam to dla siebie :D:p dopóki wizyta będzie

reklama
Ja w pierwszej ciąży się stresowałam, bo nikomu nie mówiłam oprócz męża. A była ze mną mama i wtedy dopiero jej powiedziałam jak upewniłam się. :) tym razem też jeszcze nikt nie wie oprócz Was dziewczyny i mojego małża hehe
Tym razem też nie wiem jak powiedzieć może jeszcze zatrzymam to dla siebie :D:p dopóki wizyta będzie
Moja mama kończy 50 lat 26.11 i właśnie wtedy chcemy jej powiedzieć :)

Veraska oczywiście poproszę :) Najchętniej to bym chciała 2 sztuki, żeby dać mamie gdy będziemy informować rodziców o ciąży w jej urodziny :) Ale nie liczę, że dostanę :p
Moja ginekolog nigdy nie bada piersi, zobaczymy czy teraz sprawdzi.

Dziewczyny bo miałam w styczniu iść na usg piersi bo dostałam takie wskazanie bo babcia chorowała na raka piersi i innych kobiecych spraw, w ciąży nic się nie zmienia i normalnie mam się umówić tak?
Nie wiadomo, może akurat 2x wydrukuje :)
co do badania piersi nie znam się

Dziewczyny mam dylemat. Co mi radzicie. Czy czekac do tego 24 na wizyte czy przelozyc ją na teraz na 17? Będzie to 5t0d a podbrzusze mnie caly czas pobolewa. Wg mojego przyrostu bety w piątek powinno byc juz widac pęcherzyk.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej dziewczyny ja wstałam rano z mega mdłościami, zjadłam filet z makreli w sosie pomidorowym miałam na nią ochotę już od paru dni ale wcześniej nie dałam rady nic innego przełknąć oprócz bułki z masłem. A teraz już tego mojego śniadania bardzo żałuję tak mi nie dobrze błłeee, wykończe się a mój mały chce żebym ciągle się z nim bawila

Dziewczyny mam dylemat. Co mi radzicie. Czy czekac do tego 24 na wizyte czy przelozyc ją na teraz na 17? Będzie to 5t0d a podbrzusze mnie caly czas pobolewa. Wg mojego przyrostu bety w piątek powinno byc juz widac pęcherzyk.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mnie też pobolewa podbrzusze. Nie wiem czy w 5tc będzie już widać zarodek i serduszko, pewnie pęcherzyk już tak :) ale jeśli martwi Cię ból podbrzusza to dla spokoju idź wcześniej :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mnie tez boli podbrzusze często a w pierwszej ciąży sobie tego nie przypominam. Wizyte mam 23.11 i chyba jej nie przyspieszę. może macica rośnie i stąd ten ból, ale jak się stresujesz i wizyta może Cie uspokoić to idź szybciej. Najwyżej 24.11 pójdziesz jeszcze raz.

reklama
Mnie też pobolewa podbrzusze. Nie wiem czy w 5tc będzie już widać zarodek i serduszko, pewnie pęcherzyk już tak :) ale jeśli martwi Cię ból podbrzusza to dla spokoju idź wcześniej :)
L4 mam do 23.11 tak że z tamtej wizyty 24 nie mogę zrezygnowa bo musi mi elkę od 24 wystawic. Do jutra się zastanowię bo u mnie bole podbrzusza to glownie sprawy jelitowe i uciskanie macicy na jelita właśnie. Bole do zniesienia bo nie mam ich ciągle. Czasami się pojawiają. No i nie plamię tak że póki co nie mam powodów do obaw chyba. A za tydzień beta mi na tyle powinna przyrosnąć że zarodek już powinien byc widoczny. Albo zrobie inaczej. Jak jakies tylko plamienia zauwaze to zawsze moge nie czekac do wizyty u mojej ginki tylko pojde na jedna wizyte do innego gina w przychodni dla swietego spokoju w razie gdyby np plamienia wystąpily. Przepraszam ze tak pankuję :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry