Mungo
Fanka BB :)
Wydaje mi się że pęcherzyk będzie widać
Byłoby fajnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się że pęcherzyk będzie widać
Ola, byłas już u gina na wizycie czy dopiero wybierasz się? ( sorki jeśli pisałaś, bo mi umknęło)Wydaje mi się że pęcherzyk będzie widać
Denerwujesz się? Bo ja bardzo :-(Hej! Ja OM miałam 3.10 i idę jutro na pierwszą wizytę.
I też mam syna 5 letniego (znaczy się w styczniu skończy 5 lat) [emoji6]
[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]
Spoko ja też pytam kilka razy o to samo bo mi umyka Nie byłam jeszcze, mam wizytę w czwartek o 9:40 i się już stresuję, co to będzie, czy wszystko jest ok, nie wiem jak wytrzymam jeszcze cały dzisiejszy i jutrzejszy dzień.Ola, byłas już u gina na wizycie czy dopiero wybierasz się? ( sorki jeśli pisałaś, bo mi umknęło)
Wytrzymasz:-)Spoko ja też pytam kilka razy o to samo bo mi umyka [emoji14] Nie byłam jeszcze, mam wizytę w czwartek o 9:40 i się już stresuję, co to będzie, czy wszystko jest ok, nie wiem jak wytrzymam jeszcze cały dzisiejszy i jutrzejszy dzień.
Nie ma się czym stresować, sama przyjemność, pewnie już usłyszysz serduszko gin powinien zmierzyć Ci ciśnienie, zbadać na fotelu, potem usg, a jeszcze wzrost i waga, zleci Ci badania. No i dostaniesz książeczkę ciąży w której będą zapisywane badania itp. Przynajmniej ja tak miałam.Spoko ja też pytam kilka razy o to samo bo mi umyka Nie byłam jeszcze, mam wizytę w czwartek o 9:40 i się już stresuję, co to będzie, czy wszystko jest ok, nie wiem jak wytrzymam jeszcze cały dzisiejszy i jutrzejszy dzień.
A na fotelu sprawdza tylko szyjkę czy coś jeszcze?Nie ma się czym stresować, sama przyjemność, pewnie już usłyszysz serduszko gin powinien zmierzyć Ci ciśnienie, zbadać na fotelu, potem usg, a jeszcze wzrost i waga, zleci Ci badania. No i dostaniesz książeczkę ciąży w której będą zapisywane badania itp. Przynajmniej ja tak miałam.
Szyjkę, brał wymaz na cytologię. Mi jeszcze badał piersi, ale to tylko wtedy później już nie.A na fotelu sprawdza tylko szyjkę czy coś jeszcze?