oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
@klaudia975 ja moje nabytki dzisiejsze zaluje ze nie wzielam jeszcze w sowki kolorowe.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę zapycha, ale - doszłam do wniosku, że jak zrobię co 2 tygodnie, to aż tak nie zapcha, bo będzie relatywnie mocno i długo splukiwany
Poza tym, kiedyś piło się kawę "fusiastą", a potem grunt trafiał do zlewu, i jakoś tragedii nie było, więc myślę, że peeling raz na jakiś czas też instalacji nie zapcha
To tez budujecoe dom? Ile metrow macie? Duzo juz zrobione macie?Ja też jeszcze nie, a chce się wprowadzić przed porodem... W razie czego podepniemy czasowo butlę
Ja też jeszcze nie, a chce się wprowadzić przed porodem... W razie czego podepniemy czasowo butlę
Vit.k podaje sie domiesniowo zaraz po porodzie zeby uniknac ewentualnych krwotokow. To bardzo wazne. Dopilnujcie zeby czasem nikt nie zapomnial o tym.Mi się wydaje, że nikt w szpitalu umyślnie nie chce naszego dziecka skrzywdzic.. no właśnie a może byś mi powiedziała o co chodzi z ta wit. k i pieta dziecka?
Ja właśnie z jednej strony chcialabym byc ma swoim a z drugiej troche sie boje bo sama bede moj w rozjazdach ciagle i moze tez zostane jakies 3 miesiace u rodzicow a najwyzej potem.przeprowadzka ale zobaczymy w sumie czasu jeszcze troche mamyA ja wlasnie dopiero ze 3 miesiace po porodzie, bo u mamy bede miala pomoc i bede sie czula bezpieczniej a sama w mieszkaniu, nie bardzo. Tym bardziej, ze K jest raz na 3/4/5 tygodni :/// a mama tez by nie dawala rady byc ciagle u mnie. A tak to na miejscu
@klaudia975 ja moje nabytki dzisiejsze zaluje ze nie wzielam jeszcze w sowki kolorowe.
Ale ta vitK podaje sie matce czy dziecku ?Vit.k podaje sie domiesniowo zaraz po porodzie zeby uniknac ewentualnych krwotokow. To bardzo wazne. Dopilnujcie zeby czasem nikt nie zapomnial o tym.
Z piety sie wykonuje badanie przesiewowe na fenyloketonurie- wszystkim noworodkom, tak jak badanie sluchu. Uwazam, ze to dobrze, ze sie robi coraz wiecej badan przesiewowych, bo mozna szybciej wychwycic jakies nieprawidlowosci.
Aniołek[*]8.08.2017
A ja po porodzie marzylam zeby mieszkac samemu [emoji6]A ja wlasnie dopiero ze 3 miesiace po porodzie, bo u mamy bede miala pomoc i bede sie czula bezpieczniej a sama w mieszkaniu, nie bardzo. Tym bardziej, ze K jest raz na 3/4/5 tygodni :/// a mama tez by nie dawala rady byc ciagle u mnie. A tak to na miejscu
No tak z 5 miesiecy szybko zleci Nie moge sie doczekac❤Ja właśnie z jednej strony chcialabym byc ma swoim a z drugiej troche sie boje bo sama bede moj w rozjazdach ciagle i moze tez zostane jakies 3 miesiace u rodzicow a najwyzej potem.przeprowadzka ale zobaczymy w sumie czasu jeszcze troche mamy