reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja go zgooowalam z ciekawości- to jest lekarz, tylko odebrano mu prawo wykonywania zawodu. I tak jak mówię- moim zdaniem nawet jeśli ma do przekazania jakieś interesujące informacje to całość podaje w tak nieprzyjazny sposób ze nawet nie masz ochoty go dalej słuchać...

Dziewczyny, apropos peelingu z kawy to akurat dzisiaj czytałam jakiegoś bloga, gdzie pisali, ze takiego peelingu w ogóle nie powinno się robi w domu bo ta kawa zapycha rury... nie wiem ile w tym prawdy, domyślam się ze aktualnie żadna nie pójdzie płukać się w ogródku [emoji2] przekazuje tylko info ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I masz racje, zapycha niestety..

reklama
My w połowie czerwca odebraliśmy mieszkanie od dewelopera. Stan surowy, wiadomo wszystko trzeba było robić, 57 m2. Nie mieliśmy ekipy bo Tata(mój teść) Powiedział że chce sam to dla Nas zrobić. Daliśmy mu kartę kredytową do naszego konta i pozwoliliśmy działać. I co? Po miesiacu już sie wprowadzaliśmy! Nie wiem jak Tata tego dokonał sam, serio! Sąsiedzi mieli ekipy które trzymały im mieszkania po 4 miesiace. Jak sie wprowadziliśmy to zaczęlismy skręcać meble, i po tygodniu juz wszystko było pokręcone, poustawiane itp. Tata chyba jest magikiem, nikt nie wierzy gdy to mówię :) No i oczywiście budżet spokonie zachowany, nawet zostało

To faktycznie mega komfortowa sytuacja, jak masz kogoś zaufanego i jeszcze wie jak robić i robi jak dla siebie :) miesiąc to jakiś rekord!

Ale antykolkowy to do butelki, a myślałam ze pytasz o taki „uspokajacz”? Ja miałam tomee tipee akurat, bo i laktator i butelki kupiłam jednej firmy

Tez myslalam ze o taki smoczek chodzi [emoji23]
A do butelek tak jak Ty tomee tipee i znow podejrzewam ze z nich skorzystam. Jak dla mnie swietne butelki i smoczki.

xrotgov3q3o4y33i.png

JustMe55 a mialas laktator elektryczny czy reczny. Ja mialam lovi ale raczka mi sie zlamala i musze jakis kupic

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a co ze smoczkiem ? Chyba z kupnem trzeba poczekac, zeby zobaczyc czy uda sie karmic piersia ? Bo podobno dziecko ssajac smoczek nie bedzie chcialo lub umialo lapac sutka. No chyba, ze kupie smoczek w ksztalcie brodawki ?:)
Moje dzieci jedno i drugie miało smoczek, piers jadly bez problemu. Gdyby nie smoczek, to bym co chwilę musiała do piersi przystawiac, wiec teraz też na pewno kupie.

Za dużo tych gratów po prostu :) teraz w ogóle widziałam jakieś nowe firmy butelkowe, smoczkowe... będę musiała sprawdzić

Ja w przyszlym miesiacu zaczne juz kupywac kosmetyki, pielusski tetrowe i te miekkie, jwk poznam plec to smoczki i butelki, rozki ❤❤ uwielbiam.. Tylko miec duzo kasy i siedzialabym na zakupach calymi dniami :)

reklama
@darka dokladnie termin mam tak jak ty z tym ze mam roznice z om i z usg(wychodzi ciaza ciut mlodsza) z tego wszystkiego zapomnialam sie zapytac czy mam robic te polowkowe prywatnie skoro dala mi na pozniejszy okres ,wszystko przez te przeklete bakterie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry