Tez jestem w fazie urzadzania Jak już kiedyś pisałam przygotowuję się do wielkiego remontu. Duży salon zostanie podzielony na 2 pokoje (sypialnia i pokój syna), a w obecnej sypialni po wyburzeniu garderoby zostanie salon. Siedzę non stop w necie i szukam kolorów farb, dodatków i różnych cudów, a pomysły chyba z racji ciąży mam coraz dziwniejsze Strach się bać jak ja to urządze
reklama
Przebudowujemy starą stodołęTo tez budujecoe dom? Ile metrow macie? Duzo juz zrobione macie?
Wizualnie na górze sporo, łazienka jest, kuchnia w trakcie, elektryka do dokończenia, kanalizacja do dokończenia (oczyszczalnia), został korytarz, schody, kotłownia, co, kuchnia, dokończenie prądu (rozdzielenia...) itd.... Ale walczymy metodą gospodarczą od 2013...
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Przepiękne [emoji16] w tej w misie się zakochałam [emoji16]@klaudia975 ja moje nabytki dzisiejsze zaluje ze nie wzielam jeszcze w sowki kolorowe.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Po przeprowadzce będę miała teściów dość blisko, a tutaj każdy ma daleko, jest ciasno itd...Ja właśnie z jednej strony chcialabym byc ma swoim a z drugiej troche sie boje bo sama bede moj w rozjazdach ciagle i moze tez zostane jakies 3 miesiace u rodzicow a najwyzej potem.przeprowadzka ale zobaczymy w sumie czasu jeszcze troche mamy
SzczęśliwaCiężarna
Mam nadZieję, że będą o wszystkim informować... Po co dziecko biorą i co mu będą robicVit.k podaje sie domiesniowo zaraz po porodzie zeby uniknac ewentualnych krwotokow. To bardzo wazne. Dopilnujcie zeby czasem nikt nie zapomnial o tym.
Z piety sie wykonuje badanie przesiewowe na fenyloketonurie- wszystkim noworodkom, tak jak badanie sluchu. Uwazam, ze to dobrze, ze sie robi coraz wiecej badan przesiewowych, bo mozna szybciej wychwycic jakies nieprawidlowosci.
Aniołek[*]8.08.2017
SzczęśliwaCiężarna
Kobitki a powiedzcie mi jak to u nas w Polsce jest ... Czy tatusiowie po urodzeniu dziecka dostają jakiś urlop ? I ile on trwa?
G
gosc12
Gość
Ja wole jak juz mi sie wszystko ustabilizuje, a pozniej juz na oewno sie wyprowadzimyA ja po porodzie marzylam zeby mieszkac samemu [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Mój synek dziś tak się wierci że już mój M może wyczuć ruchu jak mocno kopnie chyba mam maluszka całkiem z przodu na początku jak czułam ruchu to to po lewej stronie a teraz na środku ale czasami już ma mocnego kopniaka silny chłopak chyba rośnie
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dorotea.
Kobitki a powiedzcie mi jak to u nas w Polsce jest ... Czy tatusiowie po urodzeniu dziecka dostają jakiś urlop ? I ile on trwa?
Opieka nad zona do 14 dni po szpitalu i 14 dni tacierzynskiego. Lacznie wychodzi nawet miesiac
reklama
SzczęśliwaCiężarna
A taki urlop wypisuja w szpitalu?Opieka nad zona do 14 dni po szpitalu i 14 dni tacierzynskiego. Lacznie wychodzi nawet miesiac
Podziel się: