reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tez jestem w fazie urzadzania :) Jak już kiedyś pisałam przygotowuję się do wielkiego remontu. Duży salon zostanie podzielony na 2 pokoje (sypialnia i pokój syna), a w obecnej sypialni po wyburzeniu garderoby zostanie salon. Siedzę non stop w necie i szukam kolorów farb, dodatków i różnych cudów, a pomysły chyba z racji ciąży mam coraz dziwniejsze :) Strach się bać jak ja to urządze :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
To tez budujecoe dom? Ile metrow macie? Duzo juz zrobione macie?
Przebudowujemy starą stodołę ;)
Wizualnie na górze sporo, łazienka jest, kuchnia w trakcie, elektryka do dokończenia, kanalizacja do dokończenia (oczyszczalnia), został korytarz, schody, kotłownia, co, kuchnia, dokończenie prądu (rozdzielenia...) itd.... Ale walczymy metodą gospodarczą od 2013...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja właśnie z jednej strony chcialabym byc ma swoim a z drugiej troche sie boje bo sama bede moj w rozjazdach ciagle i moze tez zostane jakies 3 miesiace u rodzicow a najwyzej potem.przeprowadzka ale zobaczymy w sumie czasu jeszcze troche mamy;)
Po przeprowadzce będę miała teściów dość blisko, a tutaj każdy ma daleko, jest ciasno itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Vit.k podaje sie domiesniowo zaraz po porodzie zeby uniknac ewentualnych krwotokow. To bardzo wazne. Dopilnujcie zeby czasem nikt nie zapomnial o tym.
Z piety sie wykonuje badanie przesiewowe na fenyloketonurie- wszystkim noworodkom, tak jak badanie sluchu. Uwazam, ze to dobrze, ze sie robi coraz wiecej badan przesiewowych, bo mozna szybciej wychwycic jakies nieprawidlowosci.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mam nadZieję, że będą o wszystkim informować... Po co dziecko biorą i co mu będą robic

f2w39n7303c24ozn.png

Mój synek dziś tak się wierci że już mój M może wyczuć ruchu jak mocno kopnie :) chyba mam maluszka całkiem z przodu :) na początku jak czułam ruchu to to po lewej stronie a teraz na środku :) ale czasami już ma mocnego kopniaka :) silny chłopak chyba rośnie :)

p19u3e3kdpacvxaz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry