reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
OMG! Co to jest?! Zaluje, ze sie skusilam.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja oglądałam 4 minuty... Ale z każda sekundą myślałam, że to jakiś debil [emoji39] i się poddałam bo miałam dosc

f2w39n7303c24ozn.png

@_agnieszka_ co do bakterii to sama zdziwiona jestem bo nic nie piecze nic nie boli ,w srodku czysto. A mocz oddawalam tak jak mowila lekarka z pomoca tamponu. Ide do niej komercyjnie za 2 tyg. To zapytam sie dokladnie o te usg. Bo napisala jedynie usg 2 trymestr. A nie jak poprzednio usg genetyczne.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

@redavecad ja dzis juz smoczka kupilam i dwie pieluchy flanelki oraz czapunie biala. Tzn ja placilam Oliwia wybierala. U mnie starszaki smoki mialy za to najmlodszy za cholere nie chcial...cycek matki i to mu zostalo do tej pory.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Flanelke jedna tez juz mam nowa, dzisiaj kupilam. Wzielabym wiecej bo 5zl to nie pieniadze.. Ale nie ma neutralnych, niestety eh

To na pewno też wina hormonów... no ale tak naprawdę TO MY głównie będziemy miały dziecko "na głowie"- a już teraz w brzuchu i myślę że poza szczęściem, że jesteśmy w ciąży każda z nas też się momentami stresuje... więc nie jesteś sama! :)

Ty to ewidentnie chcesz się ruszyć z domu!! :D :D :D

JEŚLI komuś się chce tego wysłuchać i przesiać przez zdrowy rozsądek, to owszem, można zacząć się zastanawiać nad niektórymi kwestiami- np sensem robienia zabiegu Credego. Ja muszę to obgadać z lekarzem... ALE jeśli koleś mówi że kobieta która nie może karmić MUSI wynająć mamkę, albo że za pomocą szczepionek wielki brat chce manipulować światem- i kwestionując wszystko co amerykańskie, a jednocześnie na dowód podaje jakieś amerykańskie filmy S-F to sorry.... no nie przekona mnie, nawet jeśli ma trochę racji w niektórych kwestiach.
Dokładnie... W tematach, które są mi obce to nie oceniam... Ale niektóre poglądy ma tak skrajne, że człowiek nie chce słuchać co ma do powiedzenia bo mu nie ufa ...

f2w39n7303c24ozn.png

I masz racje, zapycha niestety..
Trochę zapycha, ale - doszłam do wniosku, że jak zrobię co 2 tygodnie, to aż tak nie zapcha, bo będzie relatywnie mocno i długo splukiwany ;)
Poza tym, kiedyś piło się kawę "fusiastą", a potem grunt trafiał do zlewu, i jakoś tragedii nie było, więc myślę, że peeling raz na jakiś czas też instalacji nie zapcha ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
No mi w kilku momentach cisnienie podskoczylo. Bo np.karmienie piersia czy kapiel noworodka to mniej istotne sprawy, ale juz podaz vit.k czy szczepienia to czesto sprawa zycia i smierci. Jak mozna sie z taka pewnoscia wypowiadac w takich kwestiach nie znajac tematu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mi się wydaje, że nikt w szpitalu umyślnie nie chce naszego dziecka skrzywdzic.. no właśnie a może byś mi powiedziała o co chodzi z ta wit. k i pieta dziecka?

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry