Margana
Fanka BB :)
Roznie z tym bywa, ale zawsze masz prawo sie pytac o wszystko[emoji5]Mam nadZieję, że będą o wszystkim informować... Po co dziecko biorą i co mu będą robic
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Roznie z tym bywa, ale zawsze masz prawo sie pytac o wszystko[emoji5]Mam nadZieję, że będą o wszystkim informować... Po co dziecko biorą i co mu będą robic
A kogo należy zapytac?Roznie z tym bywa, ale zawsze masz prawo sie pytac o wszystko[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Kiedys byl urlop tacierzynski 2 tygodnie. Nie wiem czy cos sie zmienilo.Kobitki a powiedzcie mi jak to u nas w Polsce jest ... Czy tatusiowie po urodzeniu dziecka dostają jakiś urlop ? I ile on trwa?
No właśnie ja też nie wiem ...Kiedys byl urlop tacierzynski 2 tygodnie. Nie wiem czy cos sie zmienilo.
Aniołek[*]8.08.2017
Smoczek canapola taki bardziej splaszczony. Jeszcze nie wiem co bedzie dowiem sie moze 1 lutego. A smoczek niebieski ale ma gwiazdke i corka stwierdzila ze i dla dziewuszki moze byc (liczy ze to dziewczynka bedzie)Neutralne ale chyba bedzie u Ciebie chlopczyk tak ? Czy jeszcze nie wiesz, nie pamietam [emoji14] ale sliczne a smoczek z jakiej firmy ? Zwykly czy w ksztalcie brodawki ?
Z tego co pamietam to 2 tygodnie do wykorzystania przez 1 rok dzieckaKobitki a powiedzcie mi jak to u nas w Polsce jest ... Czy tatusiowie po urodzeniu dziecka dostają jakiś urlop ? I ile on trwa?
Z tego co pamietam to 2 tygodnie do wykorzystania przez 1 rok dziecka
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom