reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam nadZieję, że będą o wszystkim informować... Po co dziecko biorą i co mu będą robic

f2w39n7303c24ozn.png
Roznie z tym bywa, ale zawsze masz prawo sie pytac o wszystko[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Neutralne :) ale chyba bedzie u Ciebie chlopczyk tak ? Czy jeszcze nie wiesz, nie pamietam [emoji14] ale sliczne :) a smoczek z jakiej firmy ? Zwykly czy w ksztalcie brodawki ?
Smoczek canapola taki bardziej splaszczony. Jeszcze nie wiem co bedzie dowiem sie moze 1 lutego. A smoczek niebieski ale ma gwiazdke i corka stwierdzila ze i dla dziewuszki moze byc (liczy ze to dziewczynka bedzie)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest urlop tacierzynski 2 tygodnie, 2 dni urlopu okolicznosciowego a nie wiedziałam o tej opiece a można i to wykorzystać i siedzimy razem miesiąc w domku [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dziewczyny jak to jest u was na wizytach? Tez siadacie za kazdym razem na fotel? Ja myslalam ze dzis badania sprawdzi i tylko szybkie usg a tu prosze....to badamy sie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry