reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny a co ze smoczkiem ? Chyba z kupnem trzeba poczekac, zeby zobaczyc czy uda sie karmic piersia ? Bo podobno dziecko ssajac smoczek nie bedzie chcialo lub umialo lapac sutka. No chyba, ze kupie smoczek w ksztalcie brodawki ?:)

Ja za rada położnej miałam jeden na wszelki wypadek w torbie szpitalnej, gdyby urodził się wyjec [emoji23] Fran na początku w ogóle nie chciał wiec problem z głowy ale dziewczyna z sali obok błagała męża w nocy żeby jej przywiózł ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez jestem za aventem ale korci mnie firma loveli :p. A mysliscie , ze ceny duzo sie roznia w aptece a np. Picollo/Smyk itp ?
Jak juz nie pamiętam jak to było z tymi cenami, synek urodził się w styczniu 2015 to już dokładnie wszystkiego nie pamiętam. Ale smoczek to normalny mieliśmy nie jakiś antykolkowy itp, :ppamiętam ze był w dwupaku taki 0-6 miesięcy :-)

Też piękne :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

A my od jakich 3 lat :D i jesteśmy na etapie że wszędzie tynki są pozrywane także to nadal dopiero "poczatki "ale co poradzę jak mój mówi że nie będzie zadnym "popaprancom " grubej kasy płacił wkurzal się a na końcu i tak wszystkiego sam poprawiał ..tylko tyle , że my jesteśmy z 2 -3 tygodnie w Polsce w ciągu całego roku więc niema jak tego ogarnąć:D

My mieszkanie robimy od podstaw od wrzesnia i zostalo kupienie mebli :)
A w scianach byly mega dsiury, podlogi krzywe itp.. Ogolnie tragedia, a teraz to wyglada jak bajka :) i tak sie ciesze, bo wszystko robimy po swojemu, tak jak zawsze o tym marzylismy, w glowie mam juz gdzie bedzie co stalo, a kupiony nawet koszyczek na spinacze :D heheh

My mieszkanie robimy od podstaw od wrzesnia i zostalo kupienie mebli :)
A w scianach byly mega dsiury, podlogi krzywe itp.. Ogolnie tragedia, a teraz to wyglada jak bajka :) i tak sie ciesze, bo wszystko robimy po swojemu, tak jak zawsze o tym marzylismy, w glowie mam juz gdzie bedzie co stalo, a kupiony nawet koszyczek na spinacze :D heheh

No chciałabym już taki etap :D

reklama
Do góry