reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny a co ze smoczkiem ? Chyba z kupnem trzeba poczekac, zeby zobaczyc czy uda sie karmic piersia ? Bo podobno dziecko ssajac smoczek nie bedzie chcialo lub umialo lapac sutka. No chyba, ze kupie smoczek w ksztalcie brodawki ?:)

Ja za rada położnej miałam jeden na wszelki wypadek w torbie szpitalnej, gdyby urodził się wyjec [emoji23] Fran na początku w ogóle nie chciał wiec problem z głowy ale dziewczyna z sali obok błagała męża w nocy żeby jej przywiózł ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez jestem za aventem ale korci mnie firma loveli :p. A mysliscie , ze ceny duzo sie roznia w aptece a np. Picollo/Smyk itp ?
Jak juz nie pamiętam jak to było z tymi cenami, synek urodził się w styczniu 2015 to już dokładnie wszystkiego nie pamiętam. Ale smoczek to normalny mieliśmy nie jakiś antykolkowy itp, :ppamiętam ze był w dwupaku taki 0-6 miesięcy :-)

Też piękne :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

A my od jakich 3 lat :D i jesteśmy na etapie że wszędzie tynki są pozrywane także to nadal dopiero "poczatki "ale co poradzę jak mój mówi że nie będzie zadnym "popaprancom " grubej kasy płacił wkurzal się a na końcu i tak wszystkiego sam poprawiał ..tylko tyle , że my jesteśmy z 2 -3 tygodnie w Polsce w ciągu całego roku więc niema jak tego ogarnąć:D

My mieszkanie robimy od podstaw od wrzesnia i zostalo kupienie mebli :)
A w scianach byly mega dsiury, podlogi krzywe itp.. Ogolnie tragedia, a teraz to wyglada jak bajka :) i tak sie ciesze, bo wszystko robimy po swojemu, tak jak zawsze o tym marzylismy, w glowie mam juz gdzie bedzie co stalo, a kupiony nawet koszyczek na spinacze :D heheh

My mieszkanie robimy od podstaw od wrzesnia i zostalo kupienie mebli :)
A w scianach byly mega dsiury, podlogi krzywe itp.. Ogolnie tragedia, a teraz to wyglada jak bajka :) i tak sie ciesze, bo wszystko robimy po swojemu, tak jak zawsze o tym marzylismy, w glowie mam juz gdzie bedzie co stalo, a kupiony nawet koszyczek na spinacze :D heheh

No chciałabym już taki etap :D

reklama
Do góry