reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny chyba tera, taka pogoda wszyscy w koło chorzy, :(
Ja praktycznie nie wychodziłam, mąż mnie zaraził....
Plus tylko taki, że widziałam u niego przebieg - kilka dni mega kataru, trochę kaszlu, na szczęście bez wyższej gorączki, i u mnie się potwierdza

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja leżenia ciąg dalszy :( całą noc bolała mnie głowa i nic a nic nie mogłam spać aż w końcu rano się przełamałam ( nie lubię leków w ciąży ) i wzięłam paracetamol... :( już nie wytrzymałam... Do tego ten kaszel i katar... Masakra..
Czuję się jak kupa :(

p19u3e3kdpacvxaz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dużo zdrówka oby szybko Cię puścilo

Tu nawet galerii nie ma, najblizsza 50km odr mnie. A prawa jazdy nie mam, wiec zakupy jak sie umowie z siostra lub bratem, jak K przyjedzie lub z mama jak sie wybiore busem. A w u siebie w miescie moze ze 3 sklepy dla dzieci, jeszcze 2 bardzo drogie i jedno Pepco. Wiec szalu nie ma :/

Ja do najbliższego miasta mam 15km niby mało a autobusy 3 na krzyż w ciągu dnia, prawko w trakcie także nie jesteś sama :) bo niby miasto a żadnego konkretnego sklepu. oprócz pepco i rossmana :sorry2:

Ja praktycznie nie wychodziłam, mąż mnie zaraził....
Plus tylko taki, że widziałam u niego przebieg - kilka dni mega kataru, trochę kaszlu, na szczęście bez wyższej gorączki, i u mnie się potwierdza

0d1yrjjgtd95fou3.png
To pewnie jeszcze trochę i Ci minie, dobrze że tak delikatnie przechodzisz, u mnie koleżanka pisze ze wszyscy w domu chorzy na grypę ból mięśni osłabienie gorączka no szok!! A miała mnie odwiedzić, niech narazie nie przychodzi a wszystko przyniosą jej córka z przedszkola ta nawet płakała że ja kolanka bolą taka była chora

Dzieki wielkie, w piatek odwiedze ten sklep i kupie, bo juz niewytrzymuje. Najgorzej jest jak troche podkladu naloze. Mimo ze dzien wczesniej zrobie delikatny piling, to i tak po podkladzie wyglada to jakbym sie luszczyla cala. Wczesniej tak nie mialam wiec tematem sie nie interesowalam.

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja kremy robię od jakiś 3 - 4 lat, do twarzy głównie dla siebie/męża, czasem mamy, kremy do rąk dla "wszystkich wokół" - silnie nawilżający, odżywczy, taki do smarowania na noc, jak ktoś ma bardzo suche dłonie itd ;)
Do tego jak jest potrzeba to jakiś balsam do ciała, rozgrzewający krem do stóp itd ;)

Po peelingu powinnaś czymś mocno nawilżyc, bo przy suchej skórze po kilku h schodzi modelowo... Może być pod krem na noc choćby olej kokosowy (wbrew nazwie nie jest aż tak tłusty), albo mocniej "wzbogacić" krem na noc ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzień dobry :)

@olaaa7 oby przeszło jak najszybciej! A zauważyłyście, że jest już trochę jaśniej rano i dłużej popołudniu...? :)

Pomyśl że po 6 latach ma lepszy sprzęt i jest o 6 lat praktyki mądrzejszy, więc na pewno i teraz zwróciłby uwagę :tak:

@martaaa515, tak źle i tak niedobrze :) jak nic się nie dzieje to też się denerwujemy. Babom nie dogodzisz no :D
Hahahaha dokładnie, objawy mijają źle, wracają jeszcze gorzej [emoji2][emoji2][emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Kto dzisiaj na wizytę?
Co do cery to u mnie bez zmian. Włosy przetłuszczają się mniej niż przed ciążą, wcześniej musiałam myć codziennie a teraz co drugi dzień :) Za to też jestem blada i mam cienie pod oczami :(
Dawno mnie nie było, ale większość nadrobiłam, uff:) Ja mam dzisiaj wizytę o 13 i już się denerwuję;) ciekawe, czy się potwierdzi płeć z usg genetycznego. Trzymajcie kciuki!

reklama
Do góry