reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny chyba tera, taka pogoda wszyscy w koło chorzy, :(
Ja praktycznie nie wychodziłam, mąż mnie zaraził....
Plus tylko taki, że widziałam u niego przebieg - kilka dni mega kataru, trochę kaszlu, na szczęście bez wyższej gorączki, i u mnie się potwierdza

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja leżenia ciąg dalszy :( całą noc bolała mnie głowa i nic a nic nie mogłam spać aż w końcu rano się przełamałam ( nie lubię leków w ciąży ) i wzięłam paracetamol... :( już nie wytrzymałam... Do tego ten kaszel i katar... Masakra..
Czuję się jak kupa :(

p19u3e3kdpacvxaz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dużo zdrówka oby szybko Cię puścilo

Tu nawet galerii nie ma, najblizsza 50km odr mnie. A prawa jazdy nie mam, wiec zakupy jak sie umowie z siostra lub bratem, jak K przyjedzie lub z mama jak sie wybiore busem. A w u siebie w miescie moze ze 3 sklepy dla dzieci, jeszcze 2 bardzo drogie i jedno Pepco. Wiec szalu nie ma :/

Ja do najbliższego miasta mam 15km niby mało a autobusy 3 na krzyż w ciągu dnia, prawko w trakcie także nie jesteś sama :) bo niby miasto a żadnego konkretnego sklepu. oprócz pepco i rossmana :sorry2:

Ja praktycznie nie wychodziłam, mąż mnie zaraził....
Plus tylko taki, że widziałam u niego przebieg - kilka dni mega kataru, trochę kaszlu, na szczęście bez wyższej gorączki, i u mnie się potwierdza

0d1yrjjgtd95fou3.png
To pewnie jeszcze trochę i Ci minie, dobrze że tak delikatnie przechodzisz, u mnie koleżanka pisze ze wszyscy w domu chorzy na grypę ból mięśni osłabienie gorączka no szok!! A miała mnie odwiedzić, niech narazie nie przychodzi a wszystko przyniosą jej córka z przedszkola ta nawet płakała że ja kolanka bolą taka była chora

Dzieki wielkie, w piatek odwiedze ten sklep i kupie, bo juz niewytrzymuje. Najgorzej jest jak troche podkladu naloze. Mimo ze dzien wczesniej zrobie delikatny piling, to i tak po podkladzie wyglada to jakbym sie luszczyla cala. Wczesniej tak nie mialam wiec tematem sie nie interesowalam.

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja kremy robię od jakiś 3 - 4 lat, do twarzy głównie dla siebie/męża, czasem mamy, kremy do rąk dla "wszystkich wokół" - silnie nawilżający, odżywczy, taki do smarowania na noc, jak ktoś ma bardzo suche dłonie itd ;)
Do tego jak jest potrzeba to jakiś balsam do ciała, rozgrzewający krem do stóp itd ;)

Po peelingu powinnaś czymś mocno nawilżyc, bo przy suchej skórze po kilku h schodzi modelowo... Może być pod krem na noc choćby olej kokosowy (wbrew nazwie nie jest aż tak tłusty), albo mocniej "wzbogacić" krem na noc ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzień dobry :)

@olaaa7 oby przeszło jak najszybciej! A zauważyłyście, że jest już trochę jaśniej rano i dłużej popołudniu...? :)

Pomyśl że po 6 latach ma lepszy sprzęt i jest o 6 lat praktyki mądrzejszy, więc na pewno i teraz zwróciłby uwagę :tak:

@martaaa515, tak źle i tak niedobrze :) jak nic się nie dzieje to też się denerwujemy. Babom nie dogodzisz no :D
Hahahaha dokładnie, objawy mijają źle, wracają jeszcze gorzej [emoji2][emoji2][emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Kto dzisiaj na wizytę?
Co do cery to u mnie bez zmian. Włosy przetłuszczają się mniej niż przed ciążą, wcześniej musiałam myć codziennie a teraz co drugi dzień :) Za to też jestem blada i mam cienie pod oczami :(
Dawno mnie nie było, ale większość nadrobiłam, uff:) Ja mam dzisiaj wizytę o 13 i już się denerwuję;) ciekawe, czy się potwierdzi płeć z usg genetycznego. Trzymajcie kciuki!

reklama
Do góry