reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A jak często można robić inhalacje w ciągu dnia?
Mnie też przeziębienie dopadło, kaszel, gardło katar i zatkany nos :-(do tego jeszcze synek chory
Z lekiem pewnie tyle, ile może być leku, sól fizjologiczna jest chyba łagodniejsza - ja dzisiaj zrobię 4x dziennie, ale myślę, że jak jest bardzo źle, to lepiej zrobić więcej inhalacji, niż się męczyć...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Moge Cie wykorzystac? :)
Powiedz mi, czym najlepiej twarz nawilzac? Mam tak sucha mimo uzywania kremow nawilzajacych, ze az mi skora sie luszczy. Na czole, nosie. Swedzi do tego w tych miejscach. Kupilam kiedys masc oliwkowa z ziaji. Spoko byla, ale strasznie tlusta. Mam kolo siebie sklep z naturalnymi kosmetykami, olejkami itd, ale nie wiem czego w ogole szukac.

xrotgov3q3o4y33i.png

Pierw zacznij od pilingu, żeby pozbyć się tej skórki która schodzi.. ale drobnego żeby się nie podrażnić dopiero później ją czymś mocno nawilż ;) od zawsze mam problem z suchą skórą na twarzy ale zazwyczaj używam co mi w rękę wpadnie. Na noc możesz używać czegoś bardziej tłustego i cięższego na dzień coś co dobrze nawilża ale się szybko wchłania ;) A jeżeli się malujesz często to baza nawilżająca i podkład też odpowiedni. wiem sama po sobie, że źle dobrany podkład potrafi straasznie wysuszyć buzie... :hmm:

Siemka! Ja dziś sny tak glupie, że o matko. Sniło mi sie, że dziecko już było z Nami ale bardzo plakało bo nie chcieliśmy go wykąpać w ekstrakcie z lisa! Tak! Na półkach w sklepach były płyny do kąpieli z ekstraktami zwierzecymi sowy, lisy, wilki. A potem mi się sniło że miałam piękną białą koszule, zatrzymala się przy mnie czarna limuzyna z której wyszedł Putin i postrzelil mnie w brzuch a ja sie rozplakalam, że koszuli nie dopiorę.
Byłam już dam mocz i krew do badań, bo mój Ł dzis wolne więc jutro nie będę musiała autobusem jechać na czczo. A w piątek wizyta :)

Siemka! Ja dziś sny tak glupie, że o matko. Sniło mi sie, że dziecko już było z Nami ale bardzo plakało bo nie chcieliśmy go wykąpać w ekstrakcie z lisa! Tak! Na półkach w sklepach były płyny do kąpieli z ekstraktami zwierzecymi sowy, lisy, wilki. A potem mi się sniło że miałam piękną białą koszule, zatrzymala się przy mnie czarna limuzyna z której wyszedł Putin i postrzelil mnie w brzuch a ja sie rozplakalam, że koszuli nie dopiorę.
Byłam już dam mocz i krew do badań, bo mój Ł dzis wolne więc jutro nie będę musiała autobusem jechać na czczo. A w piątek wizyta :)

Hahahahaja u mnie tez politycznie

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja też chciałam pracować tak do prawie końca marca - parę dni urlopu przed świętami, a po świętach już nie wracać.
Mam pracę, którą lubię, fajną ekipę itd.
Ale wyszło jak wyszło...
Trochę co innego móc leżeć, a co innego musieć ;) teraz na szczęście już mogę, i próbuję wylezec przeziębienie, ale wcześniej - nie było czego zazdrościć ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wow, to szybko zamierzacie konczyc prace. Jak mnie sie spytali kiedy koncze to powiedzialam,ze pod koniec czerwca ( termin 24 lipca).
Z ostatnim bobo nie zdazylam nawet odejsc na macierzynski,bo urodzil sie za wczesnie,
Teraz moj gol to 37 tygodni co najmniej.

My od maja nie chorowalismy ( chlopcy rowniez). I oby tak dalej :happy2:

Wszystkim chorowitkom duzo zdrowia,

Powodzenia na wizytach.

Dziewczyny w Hm która ma aplikacje jest kod -15% na zakupy
0234 jak któraś chce coś już kupić to warto [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Ahahaahahahahahhah, mistrzostwo :-D Ja też mam często w snach tak, że przejmuje się czymś najmniej istotnym :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Do góry