reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A jak często można robić inhalacje w ciągu dnia?
Mnie też przeziębienie dopadło, kaszel, gardło katar i zatkany nos :-(do tego jeszcze synek chory
Z lekiem pewnie tyle, ile może być leku, sól fizjologiczna jest chyba łagodniejsza - ja dzisiaj zrobię 4x dziennie, ale myślę, że jak jest bardzo źle, to lepiej zrobić więcej inhalacji, niż się męczyć...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Moge Cie wykorzystac? :)
Powiedz mi, czym najlepiej twarz nawilzac? Mam tak sucha mimo uzywania kremow nawilzajacych, ze az mi skora sie luszczy. Na czole, nosie. Swedzi do tego w tych miejscach. Kupilam kiedys masc oliwkowa z ziaji. Spoko byla, ale strasznie tlusta. Mam kolo siebie sklep z naturalnymi kosmetykami, olejkami itd, ale nie wiem czego w ogole szukac.

xrotgov3q3o4y33i.png

Pierw zacznij od pilingu, żeby pozbyć się tej skórki która schodzi.. ale drobnego żeby się nie podrażnić dopiero później ją czymś mocno nawilż ;) od zawsze mam problem z suchą skórą na twarzy ale zazwyczaj używam co mi w rękę wpadnie. Na noc możesz używać czegoś bardziej tłustego i cięższego na dzień coś co dobrze nawilża ale się szybko wchłania ;) A jeżeli się malujesz często to baza nawilżająca i podkład też odpowiedni. wiem sama po sobie, że źle dobrany podkład potrafi straasznie wysuszyć buzie... :hmm:

Siemka! Ja dziś sny tak glupie, że o matko. Sniło mi sie, że dziecko już było z Nami ale bardzo plakało bo nie chcieliśmy go wykąpać w ekstrakcie z lisa! Tak! Na półkach w sklepach były płyny do kąpieli z ekstraktami zwierzecymi sowy, lisy, wilki. A potem mi się sniło że miałam piękną białą koszule, zatrzymala się przy mnie czarna limuzyna z której wyszedł Putin i postrzelil mnie w brzuch a ja sie rozplakalam, że koszuli nie dopiorę.
Byłam już dam mocz i krew do badań, bo mój Ł dzis wolne więc jutro nie będę musiała autobusem jechać na czczo. A w piątek wizyta :)

Siemka! Ja dziś sny tak glupie, że o matko. Sniło mi sie, że dziecko już było z Nami ale bardzo plakało bo nie chcieliśmy go wykąpać w ekstrakcie z lisa! Tak! Na półkach w sklepach były płyny do kąpieli z ekstraktami zwierzecymi sowy, lisy, wilki. A potem mi się sniło że miałam piękną białą koszule, zatrzymala się przy mnie czarna limuzyna z której wyszedł Putin i postrzelil mnie w brzuch a ja sie rozplakalam, że koszuli nie dopiorę.
Byłam już dam mocz i krew do badań, bo mój Ł dzis wolne więc jutro nie będę musiała autobusem jechać na czczo. A w piątek wizyta :)

Hahahahaja u mnie tez politycznie

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja też chciałam pracować tak do prawie końca marca - parę dni urlopu przed świętami, a po świętach już nie wracać.
Mam pracę, którą lubię, fajną ekipę itd.
Ale wyszło jak wyszło...
Trochę co innego móc leżeć, a co innego musieć ;) teraz na szczęście już mogę, i próbuję wylezec przeziębienie, ale wcześniej - nie było czego zazdrościć ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wow, to szybko zamierzacie konczyc prace. Jak mnie sie spytali kiedy koncze to powiedzialam,ze pod koniec czerwca ( termin 24 lipca).
Z ostatnim bobo nie zdazylam nawet odejsc na macierzynski,bo urodzil sie za wczesnie,
Teraz moj gol to 37 tygodni co najmniej.

My od maja nie chorowalismy ( chlopcy rowniez). I oby tak dalej :happy2:

Wszystkim chorowitkom duzo zdrowia,

Powodzenia na wizytach.

Dziewczyny w Hm która ma aplikacje jest kod -15% na zakupy
0234 jak któraś chce coś już kupić to warto [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Ahahaahahahahahhah, mistrzostwo :-D Ja też mam często w snach tak, że przejmuje się czymś najmniej istotnym :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Do góry