reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@JustMe55 Klasyczny słoik w Warszawie :D

@Margana trzymam kciuki, żeby wszystko było Ok

Co do problemów z cera - u mnie się trochę uspokoiło odkąd kupiłam LA ROCHE POSAY HYDREANE EXTRA RICHIE. problemy często biorą się z przesuszenia cery, zwłaszcza w ciąży, kiedy przez mdłości i inne atrakcje ciężko jest wypić 2 litry wody dziennie. Niestety trzeba to trochę przeczekać - skóra się oczyszcza z tych wszystkich toksyn, które serwowałyśmy sobie przed ciąża - alkohol, papieroski, śmieciowe jedzenie. Ja jak tylko wyskoczę z łóżka to najpierw do kościoła z darowizną, a potem na kwas u kosmetyczki :D

reklama
@_agnieszka_ no pisza jak nic, ze leczy[emoji3]</>Link do: Plastry Compeed, na opryszczkę, 15 szt. - Portal Dbam o Zdrowie./>
0d1yskjoqs9fyz5x.png
<br />
mhsvvcqg1m8gostm.png
<br />Aniołek[*]8.08.2017

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@JustMe55 Klasyczny słoik w Warszawie :D

@Margana trzymam kciuki, żeby wszystko było Ok

Co do problemów z cera - u mnie się trochę uspokoiło odkąd kupiłam LA ROCHE POSAY HYDREANE EXTRA RICHIE. problemy często biorą się z przesuszenia cery, zwłaszcza w ciąży, kiedy przez mdłości i inne atrakcje ciężko jest wypić 2 litry wody dziennie. Niestety trzeba to trochę przeczekać - skóra się oczyszcza z tych wszystkich toksyn, które serwowałyśmy sobie przed ciąża - alkohol, papieroski, śmieciowe jedzenie. Ja jak tylko wyskoczę z łóżka to najpierw do kościoła z darowizną, a potem na kwas u kosmetyczki :D

U mnie nie ma się z czego oczyszczać ;) a i tak szaleje...
No ale ratuję się olejem tamanu, i paroma innymi... Mam też nadzieję, że niedługo będzie lepiej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na opryszczke dobry jest krem Erazaban, można stosować w ciąży :) ja już dwa razy miałam opryszczke i dobrze sobie z nią poradził :)

Hahahahaha tak, Twoja imienniczka jest bardzo eko!

Skoro jesteś w wawie, to robi się nas coraz więcej, może faktycznie jakaś kawka, jak się już zrobi ładnie i wyjdziemy z domów??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fakt, trochę jestem eko ;)

I żałuję, że mam tak daleko do Wwy, bo też bym chętnie poszła z Wami na kawę (herbatę ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Mam problem [emoji23]
Leżę w łóżku, obok śpi mąż, z drugiej strony burasiatko... I tak bardzo nie chce mi się wstać, a z drugiej strony jestem tak głodna.....
Jak nie wstanę i nie zjem czegoś, to się mdłości odezwą, a tak mi się nie chce wstać.... ;)

Ale pewnie niedługo problem się rozwiąże, jak będę musiała do wc.. [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry