reklama
Margana
Fanka BB :)
Tak tak. Wiem, ze to nie lek. Ale opatrunki z hydrokoloidem bardzo ladnie goja i lecza rany. Mi szybko pomogl taki plasterek, ale wlasnie zastosowalam, tak jak pisza, przy pierwszym swedzeniu.Piszą, że leczy, ale że to hydrokoloid i że tworzy środowisko do gojenia, nie ma substancji czynnych
Link do: FAQ – Ty pytasz, my odpowiadamy
Skoro mozna w ciazy to po prostu warto sprobowac.
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
U mnie zawsze wygrywa "nie chce mi sie wstac"[emoji3]Mam problem [emoji23]
Leżę w łóżku, obok śpi mąż, z drugiej strony burasiatko... I tak bardzo nie chce mi się wstać, a z drugiej strony jestem tak głodna.....
Jak nie wstanę i nie zjem czegoś, to się mdłości odezwą, a tak mi się nie chce wstać....
Ale pewnie niedługo problem się rozwiąże, jak będę musiała do wc.. [emoji23]
Aniołek[*]8.08.2017
Gdyby maleństwo się tak nie rozpychało, że musiałam do wc, to też by wygrałoU mnie zawsze wygrywa "nie chce mi sie wstac"[emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Ale skoro już wstałam, to zjadłam, i dużo mi lepiej
Może tak pora zbierać się spać, co?
Margana
No wlasnie sie polozylam[emoji5]Gdyby maleństwo się tak nie rozpychało, że musiałam do wc, to też by wygrało
Ale skoro już wstałam, to zjadłam, i dużo mi lepiej
Może tak pora zbierać się spać, co?
Dobranoc[emoji286]
Aniołek[*]8.08.2017
DobranocNo wlasnie sie polozylam[emoji5]
Dobranoc[emoji286]
Aniołek[*]8.08.2017
Niemiecki [emoji4]To moja miłość zaraz po rodzinie. Kocham ten język [emoji16]Fajnie. A jaki jezyk?
Aniołek[*]8.08.2017
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam Was dziewczyny z tymi językami
Pod tym względem jestem kompletnym antytalenciem..
Angielski powiedzmy w miarę, choć niezbyt komfortowo (ale jak to się mówi, do czytania dokumentacji itd wystarczy), ale kontakt z nim mam od 25 lat, niemieckiego uczyłam się 7 lat, i pewnie byłabym w stanie zapytać o drogę albo parę zdań przeczytać, ale niewiele więcej, z rosyjskiego po kilku latach nauki powiedzmy w miarę czytam cyrylicę, parę zdań na wakacjach wydukałam, ale bardzo daleko mi do choćby jako takiej znajomości....
Jedyne języki, których nauka idzie mi szybko to SQL, Python, C, C#, i tym podobne [emoji23]
Pod tym względem jestem kompletnym antytalenciem..
Angielski powiedzmy w miarę, choć niezbyt komfortowo (ale jak to się mówi, do czytania dokumentacji itd wystarczy), ale kontakt z nim mam od 25 lat, niemieckiego uczyłam się 7 lat, i pewnie byłabym w stanie zapytać o drogę albo parę zdań przeczytać, ale niewiele więcej, z rosyjskiego po kilku latach nauki powiedzmy w miarę czytam cyrylicę, parę zdań na wakacjach wydukałam, ale bardzo daleko mi do choćby jako takiej znajomości....
Jedyne języki, których nauka idzie mi szybko to SQL, Python, C, C#, i tym podobne [emoji23]
reklama
Agatka29
Myślę że nic się jeszcze nie dzieje z tą szyjka, będzie dobrze wiem ze myślisz cały czas czy wszystko ok, ale musimy być dobrej myśli!!!Wtedy nie bylo zadnych objawow. I to jest wlasnie najgorsze. Chyba, ze objawem byly bole w krzyzu, ktore sie ostatnio tez pojawily [emoji53] Ale wydaje mi sie, ze w badaniu by lekarz juz chyba cos zauwazyl[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: