reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurde :(może chociaż weekendy postaraj się i ten urlop tak na prawdę dla siebie wykorzystać pogadaj z mężem żeby przejął "stery"a Ty wylecz się a później relaksik:)
Sprobuje. Jutro siedze w domu i spie do woli[emoji3] A pojutrze sie okaze.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
To factory o którym piszemy to galeria handlowa, w której jest miedzy innymi smyk i to wnim robimy te zakupy o których pisałyśmy. Tylko że w tym smyku nie ma pełnego asortymentu, a same promocje. Ale można perełki znaleźć :)

Tu nawet galerii nie ma, najblizsza 50km odr mnie. A prawa jazdy nie mam, wiec zakupy jak sie umowie z siostra lub bratem, jak K przyjedzie lub z mama jak sie wybiore busem. A w u siebie w miescie moze ze 3 sklepy dla dzieci, jeszcze 2 bardzo drogie i jedno Pepco. Wiec szalu nie ma :/

Wtedy nie bylo zadnych objawow. I to jest wlasnie najgorsze. Chyba, ze objawem byly bole w krzyzu, ktore sie ostatnio tez pojawily [emoji53] Ale wydaje mi sie, ze w badaniu by lekarz juz chyba cos zauwazyl[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jeśli badał Cię ginekologiczine, to powinien wychwcić, mój w poprzedniej ciąży właśnie tak zauważył, że coś nie w porządku, dopiero potem potwierdzał nas USG.

Na pewno? To moze rozne sa? Dawno temu mialam opryszczke, ale plasterek mi pomogl. Moze to nie byla oprycha?[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Możliwe, że są różne, ja miałam bez leku... Sprawdzę ;)

A co do innych metod na opryszczkę - mąż testował płyn dla dzieci stosowany przy ospie - taki biały, mentolowy, ale za cholerę nie pamiętam nazwy :oops:
Może też można w ciąży, choć trzeba sprawdzić skład...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jeśli badał Cię ginekologiczine, to powinien wychwcić, mój w poprzedniej ciąży właśnie tak zauważył, że coś nie w porządku, dopiero potem potwierdzał nas USG.
No wlasnie mi sie tez tak wydaje, ze poprzednio tak wychwycil. Tylko minelo ponad 6 lat, wiec szukam potwierdzenia[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Możliwe, że są różne, ja miałam bez leku... Sprawdzę ;)

A co do innych metod na opryszczkę - mąż testował płyn dla dzieci stosowany przy ospie - taki biały, mentolowy, ale za cholerę nie pamiętam nazwy :oops:
Może też można w ciąży, choć trzeba sprawdzić skład...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Pudroderm?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dobry plan :)
Kciuki za realizację, żeby nie było znowu, że jeszcze coś załatwić...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Nie no do zalatwienia jest jeszcze sporo przed wyjazdem. Juz mam zajety przyszly pon. i srode. Jutro sie dowiem jak rozplanowac reszte. Staram sie to zrobic tak zeby choc dwie sprawy zalatwic w jeden dzien a kolejny miec wolny[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry