reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny, od wczoraj męczy mnie okropny ból gardła :( Spać nie mogłam, rano przed pracą skoczyłam do apteki i kupiłam tabletki na gardło, mam nadzieję, że szybko przejdzie, do tego muli mnie głowa i jestem nie do życia.
Wspolczuje :( mnie od swiat na szczescie nic nie zlapalo, ale ogolnoe chuba jakis wirus panuje bo kazdy po kolei chory. Moze urwij sie z pracy i wylez, zeby nie daj Boze sie nie poglebilo.

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Wspolczuje :( mnie od swiat na szczescie nic nie zlapalo, ale ogolnoe chuba jakis wirus panuje bo kazdy po kolei chory. Moze urwij sie z pracy i wylez, zeby nie daj Boze sie nie poglebilo.

xrotgov3q3o4y33i.png
Nie mam możliwości się urwać niestety :( Wczoraj już miałam urlop, kolejny w przyszły wtorek, a potem biorę 2 tygodnie od 5 lutego, więc nie chce przesadzać.

Mnie tylko 1 dzien bolalo. Robilam sobie herbate z cytryna i sokiem malinowym. Duzo pih wody a na wieczor mleko z miodem i masłem:)

Ja tez u siebie roznicy nie widze. Ale wiem ze to cisza przed burza [emoji23] Malenstwa dopiero teraz zaczna rosnac w ekspresowym tempie :)

xrotgov3q3o4y33i.png
Już nie mogę się doczekać tego widocznego brzuszka. Wczoraj się wkurzyłam bo czekałam na to pobranie krwi na TSH i stałam pół godziny bo nikt nie ustąpił mi miejsca. Myślałam, że mi plecy wysiądą w lędźwiach. Aż strach pomyśleć co będzie dalej jak brzuszek będzie większy.

reklama
Ola ja w pierwszej ciąży do 19 tyg zero brzuszka trafilam do szpitala i po 3 dniach jak mąż przywiózł mi kurtkę w która się mieściła nie dało się zapisać tak mnie wybrzuszylo

Do góry