reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

O...agnieszka napisala, ze mozna[emoji5] One sa na prawde dobre, tylko trzeba szybko zaczac stosowac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Na mnie niestety nie działają :( a wręcz przeciwnie...

reklama
Jak bym nie miała L4 to nie wiem jakbym sie w pracy pokazała... Pasażerowie by uciekali ode mnie :D Nie wspomne o fatalnej kondycji moich włosów, no i co najwazniesze w mundur już nie wchodzę :D Tzn. wchodzę ale marynarki nie zapnę bo cycki stwierdziły że urosną tak że niedługo jak bedę gdzieś biegła to mi podbiją oczy, a brzuszek jeszcze sie mieści i w spódnice i w spodnie od munduru ale miałby za ciasno jakbym sie zapinała...Też się cieszę z L4 ale nawet do sklepu trochę sie wstydzę wyjść :D

Nie ty jedyna. Mi to nawet wstyd trochę przed mężem. Taki obraz ze mnie nędzy i rozpaczy :-D:-D:-D

No właśnie wzięłam 2 rzeczy, ale takie naprawdę ładne i w odpowiednim rozmiarze. A nie! 3- jakbyś była możesz zerknąć na pieluszki tetrowe, zawsze się przydadzą, jak sie dziecko trzyma do odbicia itp, a tam 3-pak ślicznych 10 pln! Z wzorkami :)

...a po maseczki to chyba mąż powinien w takim razie się przelecieć ;) :D

Jasne, idź! Może faktycznie lekarz powinien zerknąć...
Hhaha, kompletnie to nieekonomiczne bo tylko ja mam zniżki :( Ale moja przyjaciółka często bierze loty do Seulu także spoko, a taki 4pak jak dostaję to starczymi na 2 miesiace :)

A mi na dodatek z zimna zrobiła się opryszczka i to w najgorszym możliwym miejscu. na zgięciu ust...:crazy: Jakieś magiczne sposoby na pozbycie się tego dziadostwa, kochane??? :tak:

Ooo. Tu ciezko. Moj mial ponad miesiac, pracuje na budowie na mrozie i przy kazdym otwarciu ust, strupek pekal wiec ciezko..

A w moim miescie z tanich sklepow tylko Pepco. W ogole jest malo dzieciecych sklepow :/
To factory o którym piszemy to galeria handlowa, w której jest miedzy innymi smyk i to wnim robimy te zakupy o których pisałyśmy. Tylko że w tym smyku nie ma pełnego asortymentu, a same promocje. Ale można perełki znaleźć :)

reklama
Do góry