reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A mi na dodatek z zimna zrobiła się opryszczka i to w najgorszym możliwym miejscu. na zgięciu ust...:crazy: Jakieś magiczne sposoby na pozbycie się tego dziadostwa, kochane??? :tak:
Plasterki swietnie dzialaja, ale nie wiem czy mozna w ciazy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A mi na dodatek z zimna zrobiła się opryszczka i to w najgorszym możliwym miejscu. na zgięciu ust...:crazy: Jakieś magiczne sposoby na pozbycie się tego dziadostwa, kochane??? :tak:

Kuzynka z apteki mi powiedziała, że co wolno dzieciom to i nam. Ale w temacie opryszczki się nie orientuję, bo na szczęście nigdy nie miałam.

@JustMe55 na w tym factory dużego wyboru nie ma ale są spoko ceny :) Jak poznam płeć to też sie tam w pajace zaopatrzę :)

No właśnie wzięłam 2 rzeczy, ale takie naprawdę ładne i w odpowiednim rozmiarze. A nie! 3- jakbyś była możesz zerknąć na pieluszki tetrowe, zawsze się przydadzą, jak sie dziecko trzyma do odbicia itp, a tam 3-pak ślicznych 10 pln! Z wzorkami :)

...a po maseczki to chyba mąż powinien w takim razie się przelecieć ;) :D

@Margana 15 leci. Więc tracę nadzieję. Nie robiłam wcześniej z tym nic, bo miałam nadzieję że hormonu buzują, biorę leki, cuda się w organizmie dzieją i musi to minąć. Ale teraz robi się to dla mnie uciążliwe. Mało, że to kiepsko wygląda, to na dodatek mnie bolą bo skórę mam naciągniętą na twarzy. Jeśli nie zdziałają maści i kosmetyczki wybiorę się do dermatologa. Nie będę straszyć. Szczęście, że siedzę na l4, ale niestety same imprezy rodzinne a ja straszę :D

Jasne, idź! Może faktycznie lekarz powinien zerknąć...

Wtedy nie bylo zadnych objawow. I to jest wlasnie najgorsze. Chyba, ze objawem byly bole w krzyzu, ktore sie ostatnio tez pojawily [emoji53] Ale wydaje mi sie, ze w badaniu by lekarz juz chyba cos zauwazyl[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Pewnie tak tym bardziej jak bóle już się zaczęły a Ona w nienaruszonym stanie takze myślę , że nie masz sie czym stresować tylko uważaj na siebie nawet na urlopie i postaraj na maxa czas wykorzystać dla siebie :)

Jutro umowie się do kosmetyczki, może mi choć trochę twarz oczyści z tego co się da, kuzynka dała mi krem punktowy, podobno cudowny i skład spoko, więc zaczęłam używać, ale wesoło nie jest... Miałam w ciąży wyglądać kwitnąco a mi wstyd iść śmieci wyrzucić, że sąsiad zawału dostanie. Makijaż nie pomaga, choć wiadomo że jak gdzieś wychodzę próbuję to trochę zamaskować.

Tez bez makijazu nie wychodze, a z psrm w kapturze :D chociaz chyba nie mam az takiej tragedii. To za pieknie nie jest. Tylko idz pare razy, ja poszlam na poczatku ciaza, oczyscila mi twarz a za chwilr znowu to samo. Z hormonami sie nie wygra :/ jak Ci przejdzie po tym kremie to poprosze o nazwe :) poki ci zamowilam tonik maseczki pilingii

O...agnieszka napisala, ze mozna[emoji5] One sa na prawde dobre, tylko trzeba szybko zaczac stosowac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jak na złość nie mam znajomości w Seulu :D
Ale faktycznie to uciążliwe. Ja ciąże czuję się rewelacyjnie, siedzę na l4 niestety nie z własnej woli ani z powodów zdrowotnych i powiem szczerze, że chcę korzystać, wyjść ze znajomymi w weekend, a tu wstyd.
Jak bym nie miała L4 to nie wiem jakbym sie w pracy pokazała... Pasażerowie by uciekali ode mnie :D Nie wspomne o fatalnej kondycji moich włosów, no i co najwazniesze w mundur już nie wchodzę :D Tzn. wchodzę ale marynarki nie zapnę bo cycki stwierdziły że urosną tak że niedługo jak bedę gdzieś biegła to mi podbiją oczy, a brzuszek jeszcze sie mieści i w spódnice i w spodnie od munduru ale miałby za ciasno jakbym sie zapinała...Też się cieszę z L4 ale nawet do sklepu trochę sie wstydzę wyjść :D

reklama
Do góry