reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też nie umiem piec :D najwyżej wyjdzie zakalec a mój żarłok i tak zje wszystko :D
1516726293-30f483e51806195c-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ło matko Marika jakie pyszności :O Ale mi smaka narobiłaś :( U mnie dzisiaj na deserek galaretka z owocami i bitą śmietaną, wieki nie jadłam, a tak mi się zachciało bitej śmietany ale śnieżki, wiecie tej takiej chemicznej z torebki z proszku :D No jak ją dzisiaj zobaczyłam to nie mogłam przejść obojętnie więc to chyba przez ciążę :D

reklama
:D

Mnie kusi krem czekoladowy... Ale to może jutro ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Otworzyłam go i wyjęłam z formy :) i się nie rozpada i może to będzie pierwsze ciasto które mi wyjdzie :D jak gotować umiem, nieskromnie mówiąc tak do pieczenia mam dwie lewe, ale co chęć zjedzenia ciasta z jabłkiem robi z ciężarną :D
1516726737-c1c4f66ede043b5f-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]

Otworzyłam go i wyjęłam z formy :) i się nie rozpada i może to będzie pierwsze ciasto które mi wyjdzie :D jak gotować umiem, nieskromnie mówiąc tak do pieczenia mam dwie lewe, ale co chęć zjedzenia ciasta z jabłkiem robi z ciężarną :D

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]

Wyglada pysznieee :p

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Wygląda jeszcze apetyczniej niż w tortownicy :D

Masz rację, chcica w ciąży to najlepszy motywator ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja pracowałam w salonie operatora komórkowego i moją winą był nawet słaby zasięg albo, że komuś zepsuła się 10-letnia Nokia 3310 [emoji14] Naprawdę tam trzeba mieć nerwy ze stali ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja na lotnisku słuchalam, że moją winą jest to, że pasażer jest pijany i nie wpuszczę go na pokład, albo pasażer przychodzi na lotnisko o godzinie odlotu i mówie, że nawet nie będę próbować bo samolot już stoi na progu pasa startowego, to też awantura i wrzaski że mam dzwonić do kapinata i kazac mu zawrócić :D

Mój lekarz pracuje również w tym szpitalu gdzie są wykonywane badania prenatalne i wypisuje skierowanie, każdej swojej pacjentce. Swoją drogą uważam, że każda mama bez względu na wiek powinna mieć zagwarantowane bezpłatne badania prenatalne.
Dokładnie tak powinno być. W niektórych krajach Europejskich już tak jest, mimo że jeszcze parę lat temu było jak u NAs. Zostaję Nam tylko wierzyć, że u Nas politycy też do tego dojrzeją, ale wątpie, bo tu w grę wchodzą duże pieniądze...

Mimo wszystko zapraszam :D pachnie jabłkami i cynamonem w całym domu :)

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Masz szczęście, że nie lubię cynamonu bo już bym była w drodze na lotnisko, żeby złapać samolot do Wrocławia :D

@Jola92 cynamonu tak odrobinkę dałam bo słyszałam że w ciąży nie wolno za dużo także ciut ciut, a swoją drogą skąd jesteś? Że dobre połączenie do wro masz? :D

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]

A ja właśnie zmierzyłam sobie temp i mam już 37 st... Kurde i jak zbijac temperaturę w ciąży???

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Mój lekarz pracuje również w tym szpitalu gdzie są wykonywane badania prenatalne i wypisuje skierowanie, każdej swojej pacjentce. Swoją drogą uważam, że każda mama bez względu na wiek powinna mieć zagwarantowane bezpłatne badania prenatalne.

W Szkocji badania prenatalne sa darmowe, jesli cos wyjdzie złe to kolejne badania sa wykonywane w szpitalu i tez nie ma za to opłaty.
@Marika92 ale ciacho :biggrin2: chyba jutro bedzie szarlotka !

Do góry