reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam. Rzadko ostatnio sie odzywam bo straszne przeziebienie mnie dopadło i dopiero dzis wstałam z łóżka i jako tako funkcjonuje. Gratuluje udanych wizyt
Oby szybko przeszlo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kurde patrzę przed chwilą dzięki Waszym postom na swój brzuch i też już mam cienką brązową kreskę :D ale w szoku jestem bo ja to myślałam że to dopiero gdzieś w trzecim trymestrze wychodzi :D
Dziewczyny też macie takie uczucie że czym więcej się smarujecie jakimiś oliwkami tym ta skóra bardziej się wysusza? Ja wcześniej nigdy się nie smarowałam, bo nienawidzę tego robić, ale gdzieś od 2 tygodni zaczęłam i dzisiaj po kąpaniu się nie posmarowałam bo szkoda mi było tłuścić ubrań to tak mnie wszystko swędzi że masakra :( a na dole brzucha jak się podrapię to aż białe kreski mam :/
Gratuluję udanych wizyt :)

Już już dawno po wizycie dzidzia na 7.5 cm serduszko śliczne bilo z badania wynika 13t3d ciazy cofnelam sie do pierwszego terminu terminu . (29.07) Bobas śliczne spał przy badani i niechcial mam nic pokazać niestety jakieś 15 pokazywał mi bobaska jego malutkie rączki i nozki ssak paluszka az się wzruszyła z tego wszystkie zapomniałam zdjęcia wziąść więc szybko się wrucilam i zrobiliśmy drugą podejście chyba się dzidIa zdenerwowana bo się obudziła zaczęła machać rączkami i nóżkami I pokazywała nam pupke szpada ze nuzek nie rozlozylo wiele razy próbowaliśmy niestety muszę się cieszyć ze chociaż jedno zdjęcia udało się nam zrobić....
1516715837-58bf29ea6e9014ed-aaaaaa.jpeg

m3sxskjoy7l8ehmb.png

reklama
Kurde patrzę przed chwilą dzięki Waszym postom na swój brzuch i też już mam cienką brązową kreskę :D ale w szoku jestem bo ja to myślałam że to dopiero gdzieś w trzecim trymestrze wychodzi :D
Dziewczyny też macie takie uczucie że czym więcej się smarujecie jakimiś oliwkami tym ta skóra bardziej się wysusza? Ja wcześniej nigdy się nie smarowałam, bo nienawidzę tego robić, ale gdzieś od 2 tygodni zaczęłam i dzisiaj po kąpaniu się nie posmarowałam bo szkoda mi było tłuścić ubrań to tak mnie wszystko swędzi że masakra :( a na dole brzucha jak się podrapię to aż białe kreski mam :/
Gratuluję udanych wizyt :)
Oliwki mogą wysuszac skórę. A w ciąży skóra też jest bardziej sucha i wrażliwa.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Do góry