olaaa7
Fanka BB :)
@Onaszczesliwa2018 gratuluję udanej wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby szybko przeszlo!Witam. Rzadko ostatnio sie odzywam bo straszne przeziebienie mnie dopadło i dopiero dzis wstałam z łóżka i jako tako funkcjonuje. Gratuluje udanych wizyt
Mam tak samoNie nie wszystko oki ja mam ten pas chyba od 8 tygodnia nie wiem dlaczego i brzuch jakby bardziej owlosiony haha oczywiscie nie widać tego na pierwszy rzut oka ale jak smaruje brzuch to wychodza te włoski
Jest juz szansa, ale wszystko zalezy od lekarza, sprzetu i dzidzi[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
tez juz chciała bym isc na zakupy i kupowac ubrnka 2 lutego mam wizyte bedzie to 16 tydzień mam nadzieje ze juz poznam płeć dzidziusia )Jest juz szansa, ale wszystko zalezy od lekarza, sprzetu i dzidzi[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Mnie też już zaczynają kusić ubranka, ale poczekam jeszcze do polowkowych w razie gdyby mojej dziewczynce coś między nogami wyrosłotez juz chciała bym isc na zakupy i kupowac ubrnka 2 lutego mam wizyte bedzie to 16 tydzień mam nadzieje ze juz poznam płeć dzidziusia )
Oliwki mogą wysuszac skórę. A w ciąży skóra też jest bardziej sucha i wrażliwa.Kurde patrzę przed chwilą dzięki Waszym postom na swój brzuch i też już mam cienką brązową kreskę ale w szoku jestem bo ja to myślałam że to dopiero gdzieś w trzecim trymestrze wychodzi
Dziewczyny też macie takie uczucie że czym więcej się smarujecie jakimiś oliwkami tym ta skóra bardziej się wysusza? Ja wcześniej nigdy się nie smarowałam, bo nienawidzę tego robić, ale gdzieś od 2 tygodni zaczęłam i dzisiaj po kąpaniu się nie posmarowałam bo szkoda mi było tłuścić ubrań to tak mnie wszystko swędzi że masakra a na dole brzucha jak się podrapię to aż białe kreski mam :/
Gratuluję udanych wizyt