reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też zaczynam juz widzieć tą linie od spojenia do pępka a mam dopiero 13.1 tydz nie jest jakaś mega widoczna ale już zaczyna się pojawiać :-)w pierwszej ciąży też ja miałam i znika dopiero po paru tygodniach po porodzie

Rany ta linia u mnie byla dopiero po 27 tc ;))
Teraz beben juz duzy 17+3 a nie mam ;))
Pokazcie te linie

reklama
Wlasnie wrocilam z zakupow.. I ubolewam, ze jeszcze nie znam płci ;( w Pepco bym sie obkupila dzisiaj .. Body/pajacyki itp od 4-13zl ;(( takie ladne. Chcialam kupic cos neutralnego, ale jak nie biale w rozowe dodatki to niebieskie w samochodziki. Ale i tak nie wytrzymalam, najwyzej wymienie :)
20180123_132406.jpg

Załączniki

• 20180123_132406.jpg
    20180123_132406.jpg
    651,6 KB · Wyświetleń: 240
Dziewczyny, czy sól emska jest bezpieczna w ciąży???

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Z opisu wynika, ze naturalna i bezpieczna. Wyglada na to jak by mozna bylo, ale to tylko moje przypuszczenia. Nic nie pisza o przeciwwskazaniach[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wlasnie wrocilam z zakupow.. I ubolewam, ze jeszcze nie znam płci ;( w Pepco bym sie obkupila dzisiaj .. Body/pajacyki itp od 4-13zl ;(( takie ladne. Chcialam kupic cos neutralnego, ale jak nie biale w rozowe dodatki to niebieskie w samochodziki. Ale i tak nie wytrzymalam, najwyzej wymienie :)
Zobacz załącznik 836455
O Jezu jakie piękne chyba dziś wyciągnę męża do pepco i h&m bo takie piękne ciuszki są i w takiej cenie aż grzech nie skorzystać :D lekarz powiedział ze będzie dziewczynka najwyżej będzie na niego xd

Możecie polecić jakiś inhalator nadający się dla dorosłych i dzieci? Nie chcę wydać nie wiadomo ile, ale też chciałabym, żeby się sprawdzał jak będzie potrzeba....
Polecicie jakiś model?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja mam taki, ma wkladki i ustniki dls doroslego i dla dziecka. Nie jest zbyt glosny ale cichutki tez nie. Szybko wydobywa pare i nie trzeba siedziec pol godziny, z 7minut i po inhalacji :)
20180123_133558.jpg

Zazdroszcze[emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja tez mam nadzieje, ze zaczne tyc. Na ostatniej wizycie sie przerazilam bo odpowiednio poczatku ciazy schudlam 6kg. Moze teraz zaczne przybierac, zauwazylam ze wiecej jem..

My po wizycie synuś rosnie już ma 180 gram . Lordziu miał pełny relaksik nozka na nożke rączki za główka hahaha :D o 5 dni większy ale lekarka powiedziała że jeszcze wszystko wie do porodu może zmienić:D szyjka wszystko ok tyle że powiedziała mi że mam się niespodziewać szybko ruchow bo maly jest z tylu więc to co czułam już dużo wcześniej to nie były ruchy małego a chyba jelita . Co do boli powiedziała że łóżko jest dopiero w połowie miejsca gdzie powinno być więc bole to nic złego:) jak będę w domu to dołączę zdjęcie :)

Gratuluje :* ❤ czekam na zdjecie :)

Załączniki

• 20180123_133558.jpg
    20180123_133558.jpg
    736,9 KB · Wyświetleń: 211
O Jezu jakie piękne chyba dziś wyciągnę męża do pepco i h&m bo takie piękne ciuszki są i w takiej cenie aż grzech nie skorzystać :D lekarz powiedział ze będzie dziewczynka najwyżej będzie na niego xd

Pokazalam mamie zdjecie i mimo, ze nie znamy plci w czwartek idziemy na zakupy :) kupie moze jakis rozek, kocyk ubranko.. Jeeju nie moge sie doczekac az poznam plec. W 16 tygodniu to jeszcze chyba za wczesnie zebym sie dowiedziala ?

Pokazalam mamie zdjecie i mimo, ze nie znamy plci w czwartek idziemy na zakupy :) kupie moze jakis rozek, kocyk ubranko.. Jeeju nie moge sie doczekac az poznam plec. W 16 tygodniu to jeszcze chyba za wczesnie zebym sie dowiedziala ?
Myślę że jest to możliwe wszystko zależy od tego jak dzieciątko się ułoży :)

Ja mam taki, ma wkladki i ustniki dls doroslego i dla dziecka. Nie jest zbyt glosny ale cichutki tez nie. Szybko wydobywa pare i nie trzeba siedziec pol godziny, z 7minut i po inhalacji :)Zobacz załącznik 836461
Dzięki :)
Na razie leżę i czytam...
Skoro przy dziecku i tak będę musiała kupić, to może pomoże mi teraz...
Katar nadal męczy, dobrze, że mogę sobie pozwolić na leżenie cały dzień...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Zależy czy się pokaże [emoji4] duże prawdopodobieństwo że już poznasz [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry