reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pokazalam mamie zdjecie i mimo, ze nie znamy plci w czwartek idziemy na zakupy :) kupie moze jakis rozek, kocyk ubranko.. Jeeju nie moge sie doczekac az poznam plec. W 16 tygodniu to jeszcze chyba za wczesnie zebym sie dowiedziala ?
Zależy, czy maleństwo będzie chciało pokazać, co tam ma między nóżkami, czy też nie ;)
Moje np wyjątkowo wstydliwe, nie było widać zupełnie nic... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Coś mi ostatnio źle wychodzi to cytowanie, bo wygląda jakbym sie wklejała w cudze wypowiedzi :( co robię nie tak?

Musisz zawsze pisać po tym nawiasie: [/QUOTE] bo każdy post zaczyna się i kończy takim nawiasem.

Slyszałam ze w h&m są super wyprzedaże siostra kupiła dla synka (rodzi w kwietniu) ubranko supermena spodenki body i husteczka pod szyję za 15 zł takie piękne i strasznie tanie

Ja co prawda za 15 pln nic nie widziałam, ale za 20-30 pln są naprawdę śliczne rzeczy i przede wszystkim tak bawełna z H&M jest naprawdę fajna. @klaudiaa975 ekstra komplecik, nie dziwę się, że Cię nosi :D ja też kupiłam różowe i co? Zgubiłam paragon a w brzuchu siusiak :nerd:

My po wizycie synuś rosnie już ma 180 gram . Lordziu miał pełny relaksik nozka na nożke rączki za główka hahaha :D o 5 dni większy ale lekarka powiedziała że jeszcze wszystko wie do porodu może zmienić:D szyjka wszystko ok tyle że powiedziała mi że mam się niespodziewać szybko ruchow bo maly jest z tylu więc to co czułam już dużo wcześniej to nie były ruchy małego a chyba jelita . Co do boli powiedziała że łóżko jest dopiero w połowie miejsca gdzie powinno być więc bole to nic złego:) jak będę w domu to dołączę zdjęcie :)

To przemeblowanie się szykuje :-D:-D:-D

Pokazalam mamie zdjecie i mimo, ze nie znamy plci w czwartek idziemy na zakupy :) kupie moze jakis rozek, kocyk ubranko.. Jeeju nie moge sie doczekac az poznam plec. W 16 tygodniu to jeszcze chyba za wczesnie zebym sie dowiedziala ?

U mnie teraz w 13 zobaczył siusiaka, więc jest szansa

My po wizycie synuś rosnie już ma 180 gram . Lordziu miał pełny relaksik nozka na nożke rączki za główka hahaha :D o 5 dni większy ale lekarka powiedziała że jeszcze wszystko wie do porodu może zmienić:D szyjka wszystko ok tyle że powiedziała mi że mam się niespodziewać szybko ruchow bo maly jest z tylu więc to co czułam już dużo wcześniej to nie były ruchy małego a chyba jelita . Co do boli powiedziała że łóżko jest dopiero w połowie miejsca gdzie powinno być więc bole to nic złego:) jak będę w domu to dołączę zdjęcie :)
Super wieści:) ale Skarbek już duży :)

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

@Onaszczesliwa2018 gratuluję wizyty!
Ja muszę jeszcze czekać do przyszłej środy :(

Dziewczyny, wczoraj jak wieczorem robiłam przegląd w lustrze, zauważyłam ciemna linie pod pępekiem, myślę sobie ze pewnie szew Mi się odbil, ale dziś rano nadal była, męża pytałam - widzi.
Coś nie za wczas? :laugh2:

Nie nie wszystko oki ja mam ten pas chyba od 8 tygodnia nie wiem dlaczego i brzuch jakby bardziej owlosiony haha :D oczywiscie nie widać tego na pierwszy rzut oka ale jak smaruje brzuch to wychodza te włoski:D

Dzięki :)
Na razie leżę i czytam...
Skoro przy dziecku i tak będę musiała kupić, to może pomoże mi teraz...
Katar nadal męczy, dobrze, że mogę sobie pozwolić na leżenie cały dzień...

0d1yrjjgtd95fou3.png

No wlasnie dlatego patrzylam zeby byla wkladka dla dziecka, bo bardzo pomaga :)

Ja co prawda za 15 pln nic nie widziałam, ale za 20-30 pln są naprawdę śliczne rzeczy i przede wszystkim tak bawełna z H&M jest naprawdę fajna. @klaudiaa975 ekstra komplecik, nie dziwę się, że Cię nosi :D ja też kupiłam różowe i co? Zgubiłam paragon a w brzuchu siusiak :nerd:

To przemeblowanie się szykuje :-D:-D:-D

U mnie teraz w 13 zobaczył siusiaka, więc jest szansa

Po domu wlozysz :D nikt nie bedzie widzial :) ja jesli bedzie chlopak, to nie tylko ciuszki bede musiala wymieniac:D ale i kolor scian i dodatki :D bo malowane bylo zanim sir dowiedzielismy o ciazy :D a sciany rozowe :p
To super, mam nadzieje :) ale i tak jeszcze 3 tygodnie :o

Witam. Rzadko ostatnio sie odzywam bo straszne przeziebienie mnie dopadło i dopiero dzis wstałam z łóżka i jako tako funkcjonuje. Gratuluje udanych wizyt

reklama
Jest juz szansa, ale wszystko zalezy od lekarza, sprzetu i dzidzi[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry