reklama
Margana
Fanka BB :)
Haha. Za to mnie cos dziwnie muli po sniadanku[emoji53]Mam dziś gastrofaze jakąś! 12 godzina, a ja już 3 śniadanie jem. Dawno nie czułam się taka głodna. Oby to było jednorazowe [emoji14]
Aniołek[*]8.08.2017
Onaszczesliwa2018
My po wizycie synuś rosnie już ma 180 gram . Lordziu miał pełny relaksik nozka na nożke rączki za główka hahaha o 5 dni większy ale lekarka powiedziała że jeszcze wszystko wie do porodu może zmienić szyjka wszystko ok tyle że powiedziała mi że mam się niespodziewać szybko ruchow bo maly jest z tylu więc to co czułam już dużo wcześniej to nie były ruchy małego a chyba jelita . Co do boli powiedziała że łozysko jest dopiero w połowie miejsca gdzie powinno być więc bole to nic złego jak będę w domu to dołączę zdjęcie
Ostatnia edycja:
Nowaja16
Czekamy na zdjęcia jej te nasze dzieci już takie duże <3My po wizycie synuś rosnie już ma 180 gram . Lordziu miał pełny relaksik nozka na nożke rączki za główka hahaha o 5 dni większy ale lekarka powiedziała że jeszcze wszystko wie do porodu może zmienić szyjka wszystko ok tyle że powiedziała mi że mam się niespodziewać szybko ruchow bo maly jest z tylu więc to co czułam już dużo wcześniej to nie były ruchy małego a chyba jelita . Co do boli powiedziała że łóżko jest dopiero w połowie miejsca gdzie powinno być więc bole to nic złego jak będę w domu to dołączę zdjęcie
mallutka
@Onaszczesliwa2018 gratuluję wizyty!
Ja muszę jeszcze czekać do przyszłej środy
Dziewczyny, wczoraj jak wieczorem robiłam przegląd w lustrze, zauważyłam ciemna linie pod pępekiem, myślę sobie ze pewnie szew Mi się odbil, ale dziś rano nadal była, męża pytałam - widzi.
Coś nie za wczas?
Dziewczyny, wczoraj jak wieczorem robiłam przegląd w lustrze, zauważyłam ciemna linie pod pępekiem, myślę sobie ze pewnie szew Mi się odbil, ale dziś rano nadal była, męża pytałam - widzi.
Coś nie za wczas?
oliwiapatrycja
Ja też zaczynam juz widzieć tą linie od spojenia do pępka a mam dopiero 13.1 tydz nie jest jakaś mega widoczna ale już zaczyna się pojawiać :-)w pierwszej ciąży też ja miałam i znika dopiero po paru tygodniach po porodzie@Onaszczesliwa2018 gratuluję wizyty!
Coś nie za wczas?
Margana
Super, ze wszystko ok[emoji5]My po wizycie synuś rosnie już ma 180 gram . Lordziu miał pełny relaksik nozka na nożke rączki za główka hahaha o 5 dni większy ale lekarka powiedziała że jeszcze wszystko wie do porodu może zmienić szyjka wszystko ok tyle że powiedziała mi że mam się niespodziewać szybko ruchow bo maly jest z tylu więc to co czułam już dużo wcześniej to nie były ruchy małego a chyba jelita . Co do boli powiedziała że łóżko jest dopiero w połowie miejsca gdzie powinno być więc bole to nic złego jak będę w domu to dołączę zdjęcie
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Nie wiem kiedy sie pojawia, bo ja w pierwszej ciazy w ogole nie mialam.@Onaszczesliwa2018 gratuluję wizyty!
Coś nie za wczas?
Aniołek[*]8.08.2017
martaaa515
Super [emoji4][emoji4][emoji4] jaki mały cesarz [emoji2][emoji2]My po wizycie synuś rosnie już ma 180 gram . Lordziu miał pełny relaksik nozka na nożke rączki za główka hahaha o 5 dni większy ale lekarka powiedziała że jeszcze wszystko wie do porodu może zmienić szyjka wszystko ok tyle że powiedziała mi że mam się niespodziewać szybko ruchow bo maly jest z tylu więc to co czułam już dużo wcześniej to nie były ruchy małego a chyba jelita . Co do boli powiedziała że łóżko jest dopiero w połowie miejsca gdzie powinno być więc bole to nic złego jak będę w domu to dołączę zdjęcie
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
reklama
Podziel się: