Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Trzymma mocno kciuki!!! Pisz tu szybko po wizycie
Znów mały poślizg także nadal czekam dam znać odrazu po wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymma mocno kciuki!!! Pisz tu szybko po wizycie
Jeszcze duzo przed Toba, zdazysz przytyc odpowiednio[emoji5] A ja nie chcialabym wygladac jak w pierwszej ciazy, a zapowiada sie, ze moze byc gorzej[emoji20]Nie wiem czy jest czego bo trochę przytyć jest wskazane a poza tym teraz jak już doszłam do starej wagi to pewnie będę już przybierala dopiero na koniec się okaże kto ile na plusie
Trzymasz w niepewności [emoji2] wszystko będzie dobrze więc na luzie tam siedź [emoji4]Znów mały poślizg także nadal czekam dam znać odrazu po wizycie
ZapraszamOoo ja wpadam uwielbiam spagetti <3
Czekamy[emoji5]Znów mały poślizg także nadal czekam dam znać odrazu po wizycie
Czekamy na wieściZnów mały poślizg także nadal czekam dam znać odrazu po wizycie
Ti dziś mamy sporo wizyt trzymam kciukiWow, dzis bylyscie laskawe z iloscia postow z rana[emoji3]
Ja sie nie wyspalam. Cos mnie lekko muli[emoji53] I juz nerwa mam coraz wiekszego. Zaraz sie szykuje i lece na wizyte.
Aniołek[*]8.08.2017