reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie wiem czy jest czego bo trochę przytyć jest wskazane :) a poza tym teraz jak już doszłam do starej wagi to pewnie będę już przybierala :) dopiero na koniec się okaże kto ile na plusie :)

f2w39n7303c24ozn.png
Jeszcze duzo przed Toba, zdazysz przytyc odpowiednio[emoji5] A ja nie chcialabym wygladac jak w pierwszej ciazy, a zapowiada sie, ze moze byc gorzej[emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Slyszałam ze w h&m są super wyprzedaże siostra kupiła dla synka (rodzi w kwietniu) ubranko supermena spodenki body i husteczka pod szyję za 15 zł takie piękne i strasznie tanie

Wow, dzis bylyscie laskawe z iloscia postow z rana[emoji3]
Ja sie nie wyspalam. Cos mnie lekko muli[emoji53] I juz nerwa mam coraz wiekszego. Zaraz sie szykuje i lece na wizyte.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry