reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Karla88,
il_fullxfull.1031804083_7hck.jpg

30-tka jest mega fajna, wiem coś o tym! :tak: Cudownego dnia, zdrówka i lekkiego porodu! :*

Hej hej hej;) witamy się wtorkowy;) już jutro środa;) urodziny córki. Bosz! To już 7 lat!

Piniata do przedszkola gotowa

Super!! Sama robiłaś???

Aga też bym chciała oddawać krew naprawdę mieć to uczucie że robisz coś dla innych pomagasz, ale dla mnie pobranie krwi wiąże się naprawdę z niezłym stresem, a w domu nieraz coś sobie zrobię, krew leci i mnie tak bardzo nie rusza jak przy pobraniu :/

O matko, dla mnie krew, widok krwi to jest najgorszy dramat na świecie. Zapisałam się do DKMS, ale na oddawanie krwi nie ma mowy:no2: Dowiedziałam się nawet że jest coś takiego jak hemofobia (strach przed krwią) i ja to mam. Nawet jak w domu zatnę się nożem, to dostaję ataku paniki, straszne to jest. Przy pobieraniu leżę, nie mogę patrzeć ale ostatnio był hardcore, bo była taka zajebista cisza w gabinecie i słyszałam nawet szum tej krwi w próbowce. Nawet jak piszę to zaczyna mi się robić źle. Stwierdziłam że jak zacznę sobie nucić, to pomyślą że jestem po*****a, ale lepsze to niż mdlenie, prawda?

Witam się z Wami zimowo :) Mam wodę :D Zaraz urządze sobie delikatne spa w mieszkaniu, potem sniadanie a potem do sklepu bo robię dziś pizzę i tzeba kupić skąłdniki :) Miłego dnia Nam wszystkim

Ja na Twoim miejscu nie wychodziłabym z wanny do południa :D świeczki, piana i cieszysz się wodą :D

Ale ten motyw jest super! Jedyne co z bugaboo to te gondolki mają z tego co pamiętam taką cienką tkaninę chyba i zastanów się czy to zda egzamin w zimie- bo jak z kolei dokupisz taką jakby wkładkę ocieplającą, to zmniejsza trochę wielkość gondoli. Dzielę się tym co mi kiedyś koleżanka mówiła :tak:

Załączniki

• il_fullxfull.1031804083_7hck.jpg
    il_fullxfull.1031804083_7hck.jpg
    172,4 KB · Wyświetleń: 281
Witam się z Wami zimowo :) Mam wodę :D Zaraz urządze sobie delikatne spa w mieszkaniu, potem sniadanie a potem do sklepu bo robię dziś pizzę i tzeba kupić skąłdniki :) Miłego dnia Nam wszystkim
co do wody - mała rzecz, a cieszy ;) Ale serio, to naprawdę wkurzające, żeby w XXI wieku człowiek się cieszył z bieżącej wody...
Ale mam nadzieję, że administracja ogarnie, i już nie będzie takich problemów..

A z czym robisz pizzę? ;)
Ja miałam w planie wczoraj, ale że leżałam... Może jutro/pojutrze zrobię ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja wróciłam, cała i przeżyłam Klucie ale słabi mi się zrobiło i poty mnie bolały, Pani pielęgniarka musiała okno otworzyć hehe taka duża a krwi się boi ech...A ludzi w kolejce że 20 już mi duszno było jak cEkalam
Później zrobiłam zakupi a teraz jestem w trakcie gotowania obiadu, robię spagetti :)
Jak cis to zapraszam :)

Możecie polecić jakiś inhalator nadający się dla dorosłych i dzieci? Nie chcę wydać nie wiadomo ile, ale też chciałabym, żeby się sprawdzał jak będzie potrzeba....
Polecicie jakiś model?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja wróciłam, cała i przeżyłam Klucie ale słabi mi się zrobiło i poty mnie bolały, Pani pielęgniarka musiała okno otworzyć hehe taka duża a krwi się boi ech...A ludzi w kolejce że 20 już mi duszno było jak cEkalam
Później zrobiłam zakupi a teraz jestem w trakcie gotowania obiadu, robię spagetti :)
Jak cis to zapraszam :)
Mój mąż uwielbia spagetti, więc męża powinnam przysłać, skoro ja leżę w łóżku [emoji14] ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry