reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja chodze prywatnie. Do tego samego lekarza chodzilam z corka i sie oplacalo, bo ciaza byla zagrozona, a w kazdej chwili moglam zadzwonic i sie poradzic. Na wizyte tez ide z dnia na dzien.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja mam o tyle fajnie ze mój lekarz stosunkowo krótko po studiach wiec chce mu się i nie jest zmanierowany. Telefon tez dostałam żeby dzwonić wiec w zasadzie mam na NFZ to co miałabym u niego prywatnie. Tylko z doświadczenia wiem ze ciężko znalezc takiego lekarza...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też chodzę prywatnie, bo u nas niestety nie ma dobrego lekarza na NFZ. Zresztą do tego mam już zaufanie. Byłam bardzo zadowolona z tego jak prowadził moja poprzednia ciąże. A nawet ze mną rodzil i szyl mnie po :)

Kurcze, strasznie mi zimno. A w domu podobno gorąco.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też chodzę prywatnie, bo u nas niestety nie ma dobrego lekarza na NFZ. Zresztą do tego mam już zaufanie. Byłam bardzo zadowolona z tego jak prowadził moja poprzednia ciąże. A nawet ze mną rodzil i szyl mnie po :)

Kurcze, strasznie mi zimno. A w domu podobno gorąco.

Mi też non stop zimno. Grzejniki gorące a ja chodzę od rana w szlafroku.

Mi też non stop zimno. Grzejniki gorące a ja chodzę od rana w szlafroku.
Laura i M chodzą w krótkim rękawie po mieszkaniu a ja w bluzie i pod kołdrą leżę a i tak mi zimno

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Laura i M chodzą w krótkim rękawie po mieszkaniu a ja w bluzie i pod kołdrą leżę a i tak mi zimno

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Czyli może to "normalne" ? Nie przypominam sobie takiego objawu, więc nie utozsamialam go z ciąża. Bardziej spodziewałam się przeziębienia [emoji14]

Mi też ciągle zimno [emoji300]... Mój w podkoszulce a ja???
1510604787-9da6a867dc42b3ac-aaaaaa.jpeg
plus pistacje <3 a w kuchni dogadza mi mój kuchcik hehe robi ciasto francuskie z jabłkiem karmelem i cynamonem :D a te pistacje przyniósł mi żebym nie zrzędziła że jestem głodna :D

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Czyli może to "normalne" ? Nie przypominam sobie takiego objawu, więc nie utozsamialam go z ciąża. Bardziej spodziewałam się przeziębienia [emoji14]

Nie no ja to ogólnie zmarźluch jestem. Nawet w lecie jak jest poniżej 25 stopni na zewnątrz to mi zimno i w domu w dlugim rekawie wtedy chodzę. Ale w zimie i jesieni to jest masakra. Najchetniej to bym z domu nie wychodzila w ogóle i tulila sie do grzejników :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Mi też ciągle zimno [emoji300]... Mój w podkoszulce a ja???
1510604787-9da6a867dc42b3ac-aaaaaa.jpeg
plus pistacje <3 a w kuchni dogadza mi mój kuchcik hehe robi ciasto francuskie z jabłkiem karmelem i cynamonem :D a te pistacje przyniósł mi żebym nie zrzędziła że jestem głodna :D

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
U nas Smerfy lecą hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry