reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak byłam na sierpniówkach 2017 też powstała grupa na fb. Jakoś mi nie podpasowała, wielu innym dziewczynom też nie i zostałyśmy na babyboom na zamkniętej grupie.
Ale zobaczą tą na FB pod warunkiem, że będzie zamknięta - nie chce żeby dalsi znajomi wiedzieli o ciąży.
Dorotea, przepraszam, czytam wyrywkowo. Masz dzieciaczka z sierpnia tego roku? :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wytrzymasz. A noe mozesz gdzies szybciej prywatnie? Ja 24.11 idę na pierwsza wizyte. To będzie 6t0d. Wiec serduszko moze byc ledwo widoczne ale pęcherzyk juz napewno będzie widac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ale ja idę prywatnie[emoji12] mój lekarz zawsze ma takie kolejki. Najgorzej się wbić na pierwszą wizytę, a później to już spoko[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam takie pytanie też macie taką masakrę na twarzy tzn pełno syfów krost itp ? Ja walczę z tym chyba od pierwszych dni ciąży ;(

Dziewczyny mam takie pytanie też macie taką masakrę na twarzy tzn pełno syfów krost itp ? Ja walczę z tym chyba od pierwszych dni ciąży ;(

Ja mam z kolei znowu baby face, wszystko poznikalo, tak samo było z synem wiec może kolejny się szykuje [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie raczej bez zmian na twarzy. Nigdy nie miałam idealnej, więc ani mi się nie pogorszyło ani nie polepszyło.[emoji16]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a czy któraś z Was brała metmorfinę w poprzedniej ciąży? Jeżeli tak to do którego tygodnia przyjmowałyście?

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry