reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A na becie byłaś? To bedziw 4 tygodnie od owu wiec nawet moze uda się serduszko zobaczyc :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie byłam.
To moja druga ciąża, synek ma 5 lat.
Ale szczerze? Jestem kompletnie zakręcona:))
A tak samo. Moja druga ciąża, ale momentami się czuję jakby była pierwsza. Może to dlatego że córka ma już 10 lat :-) mało co pamiętam sprzed 11 lat jak w ciążę z młodą zachodziłam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A tak samo. Moja druga ciąża, ale momentami się czuję jakby była pierwsza. Może to dlatego że córka ma już 10 lat :-) mało co pamiętam sprzed 11 lat jak w ciążę z młodą zachodziłam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja mam to samo:-))
Jak nastolatka:)) a mam juz 34lata.
Ciągle czytam o objawach, badaniach itd a przechodziłam to przecież

@Anka Wu już dziś 6t także myślę że 15.11 spokojnie możesz iść na usg :) ja idę 20.11, w poprzedniej ciąży byłam 5t6d a w tej 5t2d i w obu przypadkach było już serduszko [emoji173]

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Hej.
Mam pytanie.
Om była 2.10 -umówiłam sie do lekarza na 15.11, czy nie za szybko? Moze jeszcze poczekać?
Ania

Hej [emoji846] ja mam OM 1.10 i tez na 15.11 jestem umówiona. Jeśli policzą z OM to już jest 6tydzirn wiec powinno być serduszko [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry