reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kochane, poradzcie mi lepiej chodzić. Prywatnie czy na NFZ? Czy to i to.

Napisane na STF-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na pierwsza idę prywatnie, później już na NFZ bo mój gin i tak w te same dni przyjmuje a przynajmniej badania refundowane [emoji6]

@Elodia hahahhaha jak on śmiał! [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chodzę tylko prywatnie. Gdybym miała fajnego lekarza na NFZ pewnie chodziłabym i tu i tu. Chociażby badania w labo wychodzą dużo taniej.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

@oposom no gnojek jeden mały xD mam nadzieję, że szybko pójdzie w pierony [emoji28]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja na pierwsza idę prywatnie, później już na NFZ bo mój gin i tak w te same dni przyjmuje a przynajmniej badania refundowane [emoji6]

@Elodia hahahhaha jak on śmiał! [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na pierwszą wizytę poszłam prywatnie, na drugą za 2 tyg też pójdę prywatnie, a później chce do niego chodzić. Ale na NFZ. Zobaczymy jak to wszystko się potoczy :)

Napisane na STF-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chodzę tylko prywatnie na fundusz w moim przypadku lekarze się w ogóle nie znają :/ ja dziś robiłam badania wyniosły mnie 245 zł ale jak trzeba to trzeba :) wizyta dopiero za tydzień juz nie mogę się doczekać :)

reklama
Do góry