reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
11 miesiecy

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
A to jeszcze ma czas u mnie synek zaczal chodzic jak mial 11, ale zaczym tak sie porzadnie ustabilizowal to jeszcze miesiac minal. Corka wczesnie chodzila bo miala 9 miesiecy jak zaczela. No I mlody wczesniej to tylko na rekach byl nie odkladalny

A to jeszcze ma czas u mnie synek zaczal chodzic jak mial 11, ale zaczym tak sie porzadnie ustabilizowal to jeszcze miesiac minal. Corka wczesnie chodzila bo miala 9 miesiecy jak zaczela. No I mlody wczesniej to tylko na rekach byl nie odkladalny
Mój do 5 miesiąca był nieodkładalny. Co ja się z nim miałam. Modlę się, żeby drugie dziecko było spokojniejsze. Bo ten to człowiek demolka[emoji12]

Na chodzenie ma jeszcze czas. W sumie siadać, raczkowac, stawać zaczął wcześnie, a z chłodzeniem to tak już się nie spieszy[emoji12].

Moj synek nosziny az sie sam nauczyl chodzic taki egzemplarz,najpierw kolki a po kolkach cwaniaczek ze po co lezec ja go moga nosic I tak do roku

@Agatka29 to u mnie bardzo podobnie. Też najpierw takie kolki, że szok. Tylko później ogarnął, że z podłogi może więcej psocic[emoji12]. Oby tym razem nie było kolek[emoji4]

Ja będę teraz miała, dobrze ze przypomniałaś o tym... [emoji85]

Dziewczyny nie wytrzymałam i wyszłam z pracy na betę
10.11- 110
Dzisiaj-890! <3
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Elegancko rośnie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A ja dopiero 4 grudnia idę do lekarza. I nie wiem jak wytrzymam do tego czasu.

Wytrzymasz. A noe mozesz gdzies szybciej prywatnie? Ja 24.11 idę na pierwsza wizyte. To będzie 6t0d. Wiec serduszko moze byc ledwo widoczne ale pęcherzyk juz napewno będzie widac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry