reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam 0-, a mój G. 0+ wiec pojawia się konflikt. Przy pierwszej ciąży przeważnie nie zagraża on w żaden sposób, przy kolejnych (u mnie 2ga) trzeba już immuno brać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam ARH- a mo maB RH +, (córka ma grupę męża) przy pierwszym porodzie, tzn cesarce podali mi immunoglobine iles tam godzin po porodzie, chyba na drugi dzien. Pytałam lekarza w marcu, gdy byłam na wizycie przed planowaniem ciąży. Powiedział mi,że jak miałam zastrzyk to ok. Ale to pewnie i tak wychodzi wszystko później.

reklama
Ja mam ARH- a mo maB RH +, (córka ma grupę męża) przy pierwszym porodzie, tzn cesarce podali mi immunoglobine iles tam godzin po porodzie, chyba na drugi dzien. Pytałam lekarza w marcu, gdy byłam na wizycie przed planowaniem ciąży. Powiedział mi,że jak miałam zastrzyk to ok. Ale to pewnie i tak wychodzi wszystko później.
Ja się właśnie boję tego konfliktu pierwszy odczynniki robi się chyba już 10 tyg

Ja idę 22.11 i będzie 7 tydz 5 dni
Myślicie ze serducho już będzie słychać?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Teraz w niedzielę jadę na badania bo w pon wizyta
Miałaś robione w marcu.,to da się tak zrobić bez ciąży bo mi nic nie kazał robić a przecież mówiłam mu ze się staramy

reklama
Do góry