reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie,
Ja dziś zaliczyłam ip ,bo miałam brązowe plamienie i krew.. krwawienie albo z krwiaka albo z pochwy,na razie jest spokój,ale jestem przerażona. Wyszła też infekcja grzybiczn,dostałam pimafucin,ale mąż w żadnej aptece nie może dostać :( to co mnie jeszcze bardzo zaniepokoiło to to,że Dziecko 9 dni temu miało 7,25cm , co odpowadało 13t 2 d, a dziś tylko 7,95cm =14 tc 1d, więc tak jakby rozwinęło się o 6dni,a nie 9 :( wcześniej było 3 dni do przodu rozwojem. Czy któraś tak miała? Wykończy mnie to wszystko...

reklama
Dobrze, ze juz Ci lepiej. Mam nadzieje, ze synek szybko wydobrzeje!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dzięki. Też mam taką nadzieję[emoji10].

A z tego wszystkiego nie pochwalilam się, że byłam na prenatalnych i dziec zdrowy. I jest większe prawdopodobieństwo, że chłopak. Czyli falbanki i kokardki nie dla mnie[emoji23] zobaczę co jeszcze mój prowadzący powie o płci w lutym.[emoji4]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie,
Ja dziś zaliczyłam ip ,bo miałam brązowe plamienie i krew.. krwawienie albo z krwiaka albo z pochwy,na razie jest spokój,ale jestem przerażona. Wyszła też infekcja grzybiczn,dostałam pimafucin,ale mąż w żadnej aptece nie może dostać :( to co mnie jeszcze bardzo zaniepokoiło to to,że Dziecko 9 dni temu miało 7,25cm , co odpowadało 13t 2 d, a dziś tylko 7,95cm =14 tc 1d, więc tak jakby rozwinęło się o 6dni,a nie 9 :( wcześniej było 3 dni do przodu rozwojem. Czy któraś tak miała? Wykończy mnie to wszystko...
Ojej. Będzie dobrze. Wiesz, dzieciaczki rosną w swoim tempie. A lekarze coś mówili na to.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie,
Ja dopiero idę w czwartek to się dowiem ile urosło w 13+1 było 7.5 cm teraz będę 15+1

O 13 wzięłam nospe i mi przeszło ale znów mnie boli dokładnie nad wzgórkiem łonowym po prawej i lewej Str ciągnie wzięłam tez i sprawdziłam tym detektorem i serduszko słychać tylko ze w tym tyg co my jesteśmy to zanim się go znajdzie to można z stresu paść... nie wiem co ile ta nospe brać?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry