reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie tu u mnie to świeże powietrze z każdej Str las koło nas prawie wszyscy piece olejowe, właśnie wróciłam ze spaceru może się dotlenilam i jest lepiej

Ja dziś nie do życia boli mnie głowa brzuch wszystko się rozciąga czuje naszczescie mąż obiad zrobił bo ja jak musiałam o 12 położyć tak teraz wstałam czuje się fatalnie dziś ... to sobie ponarzekalam
Ja od początku ciazy mam chcice na jabłka i to tylko te polskie z biedronki słodkie pyszne cały czas je kupuje i jem [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

To ty choc zdrowe a ja tylko paluszki solone bym jadla;/

Dziewczyny, które są na luteinie mam do Was pytanie, w którym tygodniu kazali Wam odstawić? Ja jestem w trakcie obstawiania, narazie zmniejszyłam dawkę, boję się żeby nie było plamień i żeby wszystko było ok :/

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam na skróconą szyjkę w 3 trymestrze, prawie do donoszonej ciąży.

Ostatnia edycja:
Badałam crp i jest w normie. Dlatego antybiotyku nie dałam. Lekarz twierdzi, że z takiej temp na pewno cos sie rozwinie i każe antybiotyk podawać, ale mnie to nie przekonuje.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Ohhh to masz stres bidulek
Ostatnio se myslalam moja 5 zebow ale nic goraczki tylko slinotok
Mamy szczescie I nie kracze

A ja bym mojego chętnie gdzieś na 2 tygodnie wysłała, bo mnie irytuje okropnie [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png

Jej to moje hormony wczoraj caly dzien o cos bylam zla na meza jak nie szklanka pusta na stole to ze corce daje surowe marchewki, caly dzien zgrzyt wczoraj
Powiedzialam lepi idz do pracy ..
Dzis juz mi troche lepi hormony spia chyba

reklama
Do góry