reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahahah właśnie o tym mówiłam, ze jak siedzą w domu, to ma się ich czasem dość, a jak nie ma- to tęsknimy ;)

To prawda, najfajniej zwiedzać na własną rękę... pamiętam jak byłam w Egipcie mająć chyba 12-13 lat, wtedy jeszcze było tam bardzo bezpiecznie, łaziłam po piramidach, po ulicach w Kairze i Alexandrii, ale wspomnienia mam takie, że prowadzenie auta tam to byłby hardcore :D

Ja dzisiaj...:unsure:

Zastanawiałam się o co chodzi ze SKRĘCONĄ SZYNKĄ :-D:-D

Pierwsze koty za płoty, ważne że odbyty...! Ja byłam z M. na zakupach, po operacji też ciężko dochodzić mu do siebie, ale dał radę i kupiliśmy kilka rzeczy dla dziziutka, zaraz wrzucę. Nistety, Smyk w Galerii Mokotów wyczyszczony z chłopięcych bodziaków i pajaców :crazy:

Boże Ty zawsze jakimś hasłem rozsmieszasz teraz aż mi łzy mi poszły że śmiechu o tekście o tej szynce chociaż Broń Boże nie śmieje się z tej skracajacej bo masakra współczuję koleżance, ale ta twoja "skrecona szynka "mnie rozwaliła:D

reklama
Witajcie,
Ja dziś zaliczyłam ip ,bo miałam brązowe plamienie i krew.. krwawienie albo z krwiaka albo z pochwy,na razie jest spokój,ale jestem przerażona. Wyszła też infekcja grzybiczn,dostałam pimafucin,ale mąż w żadnej aptece nie może dostać :( to co mnie jeszcze bardzo zaniepokoiło to to,że Dziecko 9 dni temu miało 7,25cm , co odpowadało 13t 2 d, a dziś tylko 7,95cm =14 tc 1d, więc tak jakby rozwinęło się o 6dni,a nie 9 :( wcześniej było 3 dni do przodu rozwojem. Czy któraś tak miała? Wykończy mnie to wszystko...
O Jezu współczuję dnia;(
Ja wczoraj skończyłam właśnie pimafucin miałam na 3 dni od gin. I mam powtórzyć badania na 12 lutego.

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

Hahahah właśnie o tym mówiłam, ze jak siedzą w domu, to ma się ich czasem dość, a jak nie ma- to tęsknimy ;)

To prawda, najfajniej zwiedzać na własną rękę... pamiętam jak byłam w Egipcie mająć chyba 12-13 lat, wtedy jeszcze było tam bardzo bezpiecznie, łaziłam po piramidach, po ulicach w Kairze i Alexandrii, ale wspomnienia mam takie, że prowadzenie auta tam to byłby hardcore :D

Ja dzisiaj...:unsure:

Zastanawiałam się o co chodzi ze SKRĘCONĄ SZYNKĄ :-D:-D

Pierwsze koty za płoty, ważne że odbyty...! Ja byłam z M. na zakupach, po operacji też ciężko dochodzić mu do siebie, ale dał radę i kupiliśmy kilka rzeczy dla dziziutka, zaraz wrzucę. Niestety, Smyk w Galerii Mokotów wyczyszczony z chłopięcych bodziaków i pajaców :crazy:
Własnie jak Twój M.? Lepiej się czuje? Jeśli chodzi o smyka to ja chodzę do dwóch: Pierwszy jest praktycznie obok mnie w factory. Tylko tam nie ma pelnego asortymentu tylko to co przecenione ale perelki można znaleźć :) A drugi to ten w Jankach. On jest spory i tam jest praktycznie wszystko. Trzymam kciuki żeby M jak najszybciej wrócił do zdrowia :)

reklama
Od wczoraj masakrycznie bolą mnie brodawki. A wczoraj wieczorem zauważyłam że z prawej wysączyło się już trochę bezbarwnego płynu. Miała już któraś z Was siarę?

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry