reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć Dzuewczyny !

Ja bede lecieć w kwietniu, w 24/25 tyg z tego co sprawdzałam to można do 27-28 zależy od linii lotniczych a pózniej trzeba mieć zaświadczenie od lekarza. Chciałabym odwiedzić rodziców a po porodzie napewno z maluszkiem nie polecę.

Ja z cora 4 msce lecialam
W ciazy ost lot 20 tc moj potem nie chcial[emoji23]

reklama
No ja tez mialam to szczescie. Gdyby nie ta slina to bym nawet nie zauwazyla, ze wyszly jej zeby[emoji5] Ciekawe jak bedzie teraz[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No .....;)
Kazde bobo inne jest nie ...
moja za to cierpi przy szczypionkach zawsze 38 ale moja w wieku 2 mscy miala juz na monigokoki bo w Uk tak robia
Teraz w de mmr czeka za dwa msce tez podibno moze miec temp

A tak to nigdy nie choruje moja pyszka odpukac

No .....;)
Kazde bobo inne jest nie ...
moja za to cierpi przy szczypionkach zawsze 38 ale moja w wieku 2 mscy miala juz na monigokoki bo w Uk tak robia
Teraz w de mmr czeka za dwa msce tez podibno moze miec temp

A tak to nigdy nie choruje moja pyszka odpukac
To moja szczepienia tez ok[emoji5] Ona w ogole wszystko dobrze znosi, dlatego czasem latwo przeoczyc chorobe. Bo nawet przy zapaleniu ucha poboli ja troche i przechodzi, ale ja juz wiem, ze to powazna sprawa.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tak moja mamcia przyleci pod koniec lutego /początek marca i później w lipcu . No to najważniejsze że teście wporzadku, moi "tescie" też są przekochani:)

A to mamy szczescie co ;)) przyda ci sie mama po porodzie oj bardzo ;)) bo ty nie znasz jezcze organizacji ja tak mialam tesciowa gotowala ja uczylam sie mamkowac[emoji3]

Teraz przyjedzje bo nie mamy Komu dac nicole w czasie szpitala I porodu no I przy okazji dziadki zobacza wnukow

Hej[emoji4]

Wracam powoli do żywych. Humor ciut lepszy. Nie wiem czy to hormony, czy pogoda, ale zdecydowanie mam gorszy czas. Chyba potrzebuje słońca.

Nadrobić, nie nadrobić, ale widziałam, że był temat wakacji. My chcemy wyjechać gdzieś jakoś przełom kwietnia i maja. Myślimy o Teneryfie. Do Egiptu bym nie pojechała. Byłam raz i starczy. Hotele mają fajne, ale generalnie nie urzekło mnie to miejsce. Pomijam kwestie bezpieczeństwa.

Postaram się być bardziej aktywna, ale syn nadal chory, więc nadal maruda. Jak to prawdziwy facet w chorobie[emoji23]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

A to mamy szczescie co ;)) przyda ci sie mama po porodzie oj bardzo ;)) bo ty nie znasz jezcze organizacji ja tak mialam tesciowa gotowala ja uczylam sie mamkowac[emoji3]

Teraz przyjedzje bo nie mamy Komu dac nicole w czasie szpitala I porodu no I przy okazji dziadki zobacza wnukow

Bardzo :) no to fajnie że tez przyjeżdżają każdej się pomoc przyda a i do Nicolki to nie będzie tak ogromny szok że mały dzidziuś i tylko mama przy nim bo dziadki pewnie będą non stop koło niej to łatwiej będzie sie jej z tym oswoic :)

reklama
Hej[emoji4]

Wracam powoli do żywych. Humor ciut lepszy. Nie wiem czy to hormony, czy pogoda, ale zdecydowanie mam gorszy czas. Chyba potrzebuje słońca.

Nadrobić, nie nadrobić, ale widziałam, że był temat wakacji. My chcemy wyjechać gdzieś jakoś przełom kwietnia i maja. Myślimy o Teneryfie. Do Egiptu bym nie pojechała. Byłam raz i starczy. Hotele mają fajne, ale generalnie nie urzekło mnie to miejsce. Pomijam kwestie bezpieczeństwa.

Postaram się być bardziej aktywna, ale syn nadal chory, więc nadal maruda. Jak to prawdziwy facet w chorobie[emoji23]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, ze juz Ci lepiej. Mam nadzieje, ze synek szybko wydobrzeje!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry