reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry, witamy was :) Cieszę się, że u was okej, no mimo braku wody, i chorób, trzymajcie się tam cieplutko wypoczywajcie dużo ;) My zaczęliśmy 16tc i na szczęście od jakiegoś czasu nic a nic mnie nie męczy :) O dziwo moja twarz też się poprawiła (mam nadzieje, że nie napisałam tego w złą godzinę) :-D
mam tylko mały problem, ból głowy ale też mam na niego szybki sposób kawa z mlekiem :) chyba mam za niskie ciśnienie ;) i pytanko do was, latałyście, macie zamiar lecieć samolotem w ciąży ? buziaczki ;);):rofl2:

Wiem ze jak nie ma przeciwwskazań to można latać sama chce zapytać lekarza bo chciałabym kwiecie/ maj lecieć na wakacje bo potem już niestety nie będzie możliwości

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Hej:) nie nadrobię Was, tyle produkujecie. Ja cały czas walczę z gorączką u synka, coś się przyplatalo i już drugi tydz nie możemy sobie z tym poradzić. Jest strasznie marudny, wiec na forum nawet za bardzo nie mam jak zajrzeć.
Miłej niedzieli i mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę, jeszcze małemu nie przeszło:( ale długo go trzyma paskudztwo

Wiem ze jak nie ma przeciwwskazań to można latać sama chce zapytać lekarza bo chciałabym kwiecie/ maj lecieć na wakacje bo potem już niestety nie będzie możliwości

16udyx8di9hvrs5t.png
Do 28tc spokojnie wejdziesz na pokład. Po 28 potrzebujesz takiego specjalnego lotniczo-medycznego formularza wypełnionego przez lekarza i tyle :)

Hej:) nie nadrobię Was, tyle produkujecie. Ja cały czas walczę z gorączką u synka, coś się przyplatalo i już drugi tydz nie możemy sobie z tym poradzić. Jest strasznie marudny, wiec na forum nawet za bardzo nie mam jak zajrzeć.

Ojej, oby synkowi szybko przeszlo! A co lekarz mowi? Bo dlugo to trwa.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Może zrób mu badania krwi czy to infekcjq wirusowa czy bakteryjną bo faktycznie długo go trzyma,

Kurczę, jeszcze małemu nie przeszło:( ale długo go trzyma paskudztwo
No niestety... w De nas nikt w przychodni nie przyjął, nasz lekarz do jutra ma urlop, a w pl jak pojechaliśmy na oddział dziecięcy to zbadał i niby wszystko ok osluchowo jest dobrze, wyniki w porządku ale profilaktycznie zapisał antybiotyk, bo gorączka za wysoka...

Ja proponuje Grecję piękny kraj samolotem 2,5 godz piękne widoki Grecy mili uliczki pełne uroków można sobie wypożyczyć samochód i objechać cała wyspę w jeden dzień plaże czyste jedzenie rewelacja ja miałam lecieć w lipcu znów ale okazało się ze zamiast wakacji będzie poród to teraz na wiosnę bym tam poleciała
A ja mam za sobą ciężka noc tak mnie brzuch boli od nocy i teraz tez jakby mnie ktoś szczypał naciągał nie wiem jak to nazwać ale co chwile w nocy się budziłam myślałam ze rano będzie Ok a dalej mnie boli
Powiedzcie mi bo nigdy nie brałam nospy mogę wziasc teraz i jaka dawka??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ojej, oby synkowi szybko przeszlo! A co lekarz mowi? Bo dlugo to trwa.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Może zrób mu badania krwi czy to infekcjq wirusowa czy bakteryjną bo faktycznie długo go trzyma,

Lekarz mówi, że osluchowo jest ok, nic tam nie słyszy, wyniki robiłam i są w normie. Czyli z czymś walczy, ale nie wiem z czym... A lekarz profilaktycznie zapisał antybiotyk i dla starszego również, z tekstem, że z takiej temp to się zapalenie płuc robi... narazie nie podałam i czekam na wizytę u naszego lekarza jak jutro wróci z urlopu. Może on nam cos sensownego poradzi, bo to już prawie dwa tyg ich męczy...

Ja proponuje Grecję piękny kraj samolotem 2,5 godz piękne widoki Grecy mili uliczki pełne uroków można sobie wypożyczyć samochód i objechać cała wyspę w jeden dzień plaże czyste jedzenie rewelacja ja miałam lecieć w lipcu znów ale okazało się ze zamiast wakacji będzie poród to teraz na wiosnę bym tam poleciała
A ja mam za sobą ciężka noc tak mnie brzuch boli od nocy i teraz tez jakby mnie ktoś szczypał naciągał nie wiem jak to nazwać ale co chwile w nocy się budziłam myślałam ze rano będzie Ok a dalej mnie boli
Powiedzcie mi bo nigdy nie brałam nospy mogę wziasc teraz i jaka dawka??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Weź jedną tabletkę, dziala rozkurczowo. Mnie 2 dni temu bolał brzuch i też wzięłam, przeszło :)

reklama
No niestety... w De nas nikt w przychodni nie przyjął, nasz lekarz do jutra ma urlop, a w pl jak pojechaliśmy na oddział dziecięcy to zbadał i niby wszystko ok osluchowo jest dobrze, wyniki w porządku ale profilaktycznie zapisał antybiotyk, bo gorączka za wysoka...

Biedny mały:( a Ty jak się czujesz?

Do góry