reklama
Jola92
Fanka BB :)
Rozumiem. Znajdziecie na wszystko sposóbPrzyleci na pewno przed porodem i zostanie trochę po a później musi wracać.. Wiedziałam jaką na pracę.. Na szczęście jego rodzice blisko mieszkają i zawsze też mogę np na tydzień pojechać do siebie albo też lecieć do niego no stety niestety sama sobie taki los wybrałam siedząc tu nie zarobi ani grosza. Zawsze jest w pl od końca października do końca lutego a później sezon
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Margana
No chyba, ze przeciwbolowo to tylko wtedy sla mnie zrozumiale.Właśnie też tak uważam że ta temperatura była w normie, ale dzień wcześniej mały miał 39,2
Powiedziała mi że jego główka nawet może boleć i lepiej mu dać i faktycznie on narzekał na główkę,
Ale lekarka do której jeździmy naprawdę zna się na rzeczy kolejki do niej są ogromne
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Wspolczuje. To pewnie pogoda. Oby szybko przeszlo!Dziewczyny a mnie 3 dzień z rzędu boli głowa :/ staram się dużo pić ale może przez tą pogodę u mnie niby śnieg ale szaro bez slonka
Aniołek[*]8.08.2017
kinga30
Ja jeszcze nigdy nie leciałam samolotem, ogólnie nasze podróże ograniczają się raczej po Polscez Marysią jak była mała to ciężko było jechać ponad 100 km bo strasznie marudziła i to była męczarnia. Pierwszy raz do Szczecina pojechaliśmy jak miała 3 lata wtedy już szło. Z Kacprem inaczej on w samochodzie uwielbia i w zeszłym roku jak miał roczek już mogliśmy jechać nad morze
Nie mam innej opcji na złość mi tego nie robi [emoji14]Rozumiem. Znajdziecie na wszystko sposób
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Onaszczesliwa2018
Ja tez, ale razem z corka[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Czyli w takim pakiecie hahaha
Agatka29
Bardziej chodziło właśnie o przeciwbólow,No chyba, ze przeciwbolowo to tylko wtedy sla mnie zrozumiale.
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Haha, no ja tez dwoch tyg bym nie wytrzymala[emoji6] Ale tak chociaz dwa dni[emoji3]Ja to chociaż na parę godzin męża z synem
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
joanna4258
Hej nie nadrobię Was, tyle produkujecie. Ja cały czas walczę z gorączką u synka, coś się przyplatalo i już drugi tydz nie możemy sobie z tym poradzić. Jest strasznie marudny, wiec na forum nawet za bardzo nie mam jak zajrzeć.
Miłej niedzieli i mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Miłej niedzieli i mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: