reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Przyleci na pewno przed porodem i zostanie trochę po a później musi wracać.. Wiedziałam jaką na pracę.. Na szczęście jego rodzice blisko mieszkają i zawsze też mogę np na tydzień pojechać do siebie albo też lecieć do niego :) no stety niestety sama sobie taki los wybrałam :) siedząc tu nie zarobi ani grosza. Zawsze jest w pl od końca października do końca lutego a później sezon

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Rozumiem. Znajdziecie na wszystko sposób :)

Właśnie też tak uważam że ta temperatura była w normie, ale dzień wcześniej mały miał 39,2
Powiedziała mi że jego główka nawet może boleć i lepiej mu dać i faktycznie on narzekał na główkę,
Ale lekarka do której jeździmy naprawdę zna się na rzeczy kolejki do niej są ogromne
No chyba, ze przeciwbolowo to tylko wtedy sla mnie zrozumiale.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja jeszcze nigdy nie leciałam samolotem, ogólnie nasze podróże ograniczają się raczej po Polsce☺️z Marysią jak była mała to ciężko było jechać ponad 100 km bo strasznie marudziła i to była męczarnia. Pierwszy raz do Szczecina pojechaliśmy jak miała 3 lata wtedy już szło. Z Kacprem inaczej on w samochodzie uwielbia i w zeszłym roku jak miał roczek już mogliśmy jechać nad morze

reklama
Hej:) nie nadrobię Was, tyle produkujecie. Ja cały czas walczę z gorączką u synka, coś się przyplatalo i już drugi tydz nie możemy sobie z tym poradzić. Jest strasznie marudny, wiec na forum nawet za bardzo nie mam jak zajrzeć.
Miłej niedzieli i mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry