reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny, które są na luteinie mam do Was pytanie, w którym tygodniu kazali Wam odstawić? Ja jestem w trakcie obstawiania, narazie zmniejszyłam dawkę, boję się żeby nie było plamień i żeby wszystko było ok :/

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
W 2ciazy miałam luteinę brałam do 20 tyg i od 25 znowu. W pierwszej ciąży duphaston do 20 tyg. Teraz duphaston cała ciążę będzie tylko jak będzie dobrze to zmniejszymy dawkę do 2

reklama
Nie powinno boleć tak bardzo... Masz jakiegoślekarza przyjmującego w niedzielę? Poczekaj czy no-spa zadziała , jeśli nie bedzie przechodzić to moze warto udać się na ip?

Mąż pojedzie do apteki kupić nospe jak nie przejdzie to pojadę na szpital a wizytę u swojego mam w wt

16udyx8di9hvrs5t.png

Dziewczyny, które są na luteinie mam do Was pytanie, w którym tygodniu kazali Wam odstawić? Ja jestem w trakcie obstawiania, narazie zmniejszyłam dawkę, boję się żeby nie było plamień i żeby wszystko było ok :/

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam luteine i duphaston. W 12tc mialam juz duphaston odstawiony i tylko luteina zostala. Teraz mam wizyte we wtorek i mysle ze juz mi odstawi ta luteine, zobaczymy. To jest 16tc.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mam możliwość ale niechce tez tak panikować wezmę ta nospe jak nie przejdzie to pojadę na szpital w którym tez moj lekarz pracuje to stamtąd zadzwonię trochę martwi mnie to ze od wczoraj wieczorem tak boli ..

16udyx8di9hvrs5t.png
Oj to dlugo, faktycznie. Ja tez nie lubie panikowac i zawsze mam dylemat w takich sytuacjach, wiec rozumiem.
A magnez bierzesz?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Biedny mały:( a Ty jak się czujesz?
Trochę przeznaczona jestem, bo to już długo trwa...
Pewnie po antybiotyku będzie już dużo lepiej!
Może i byłoby lepiej, ale narazie antybiotyku nie podaje. Wyniki z krwi i moczu ma w porządku...
No za dlugo jak na temperature. Ze osluchowo ok to dobrze, ale temp skads jest. Uszy, gardlo, krtan? A moze zeby? ( nie wiem w jakim wieku mlody)
A ten antybiotyk profilaktycznie, bo na pewno sie rozwinie to juz w ogole dziwna sprawa.
Dobrze, ze juz bedzie Wasz lekarz. Daj znac co powiedzial.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Prawie rok ma. Zęby idą, ale 40 stopni to na zęby za dużo. Uszy, gardło w porządku. Krew w normie. Mocz też. Jutro zobaczę u naszego lekarza, zrobimy nowe wyniki i może coś poradzi. Teraz juz temp tak gwałtownie na szczęście nie rośnie.
Daj znać po wizycie
Jasne, dam znać

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry