reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny, które są na luteinie mam do Was pytanie, w którym tygodniu kazali Wam odstawić? Ja jestem w trakcie obstawiania, narazie zmniejszyłam dawkę, boję się żeby nie było plamień i żeby wszystko było ok :/

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
W 2ciazy miałam luteinę brałam do 20 tyg i od 25 znowu. W pierwszej ciąży duphaston do 20 tyg. Teraz duphaston cała ciążę będzie tylko jak będzie dobrze to zmniejszymy dawkę do 2

reklama
Nie powinno boleć tak bardzo... Masz jakiegoślekarza przyjmującego w niedzielę? Poczekaj czy no-spa zadziała , jeśli nie bedzie przechodzić to moze warto udać się na ip?

Mąż pojedzie do apteki kupić nospe jak nie przejdzie to pojadę na szpital a wizytę u swojego mam w wt

16udyx8di9hvrs5t.png

Dziewczyny, które są na luteinie mam do Was pytanie, w którym tygodniu kazali Wam odstawić? Ja jestem w trakcie obstawiania, narazie zmniejszyłam dawkę, boję się żeby nie było plamień i żeby wszystko było ok :/

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam luteine i duphaston. W 12tc mialam juz duphaston odstawiony i tylko luteina zostala. Teraz mam wizyte we wtorek i mysle ze juz mi odstawi ta luteine, zobaczymy. To jest 16tc.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mam możliwość ale niechce tez tak panikować wezmę ta nospe jak nie przejdzie to pojadę na szpital w którym tez moj lekarz pracuje to stamtąd zadzwonię trochę martwi mnie to ze od wczoraj wieczorem tak boli ..

16udyx8di9hvrs5t.png
Oj to dlugo, faktycznie. Ja tez nie lubie panikowac i zawsze mam dylemat w takich sytuacjach, wiec rozumiem.
A magnez bierzesz?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Biedny mały:( a Ty jak się czujesz?
Trochę przeznaczona jestem, bo to już długo trwa...
Pewnie po antybiotyku będzie już dużo lepiej!
Może i byłoby lepiej, ale narazie antybiotyku nie podaje. Wyniki z krwi i moczu ma w porządku...
No za dlugo jak na temperature. Ze osluchowo ok to dobrze, ale temp skads jest. Uszy, gardlo, krtan? A moze zeby? ( nie wiem w jakim wieku mlody)
A ten antybiotyk profilaktycznie, bo na pewno sie rozwinie to juz w ogole dziwna sprawa.
Dobrze, ze juz bedzie Wasz lekarz. Daj znac co powiedzial.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Prawie rok ma. Zęby idą, ale 40 stopni to na zęby za dużo. Uszy, gardło w porządku. Krew w normie. Mocz też. Jutro zobaczę u naszego lekarza, zrobimy nowe wyniki i może coś poradzi. Teraz juz temp tak gwałtownie na szczęście nie rośnie.
Daj znać po wizycie
Jasne, dam znać

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry