reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak dla mnie to dziwne podejsci lekarza zeby przy takiej temp.dawac cos na zbicie. Przy takiej temp.organizm walczy z choroba, a zbijajac uniemozliwiamy to.
W kazdym razie mam nadzieje, ze synus juz dzis lepiej sie czuje!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Właśnie też tak uważam że ta temperatura była w normie, ale dzień wcześniej mały miał 39,2
Powiedziała mi że jego główka nawet może boleć i lepiej mu dać i faktycznie on narzekał na główkę,
Ale lekarka do której jeździmy naprawdę zna się na rzeczy kolejki do niej są ogromne

reklama
Łeeee a jeśli chodzi o piersi i staniki hmmm to jakoś nie zauważyłam większego wzrostu biustu.. :( chyba że dopiero wyskoczy.. Zawsze miałam takie przeciętne B a teraz może ciut większe B HEHE więc staniki wciąż te same tyle że są pełniejsze

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja jeszcze nigdy nie latałam, a facet sobie wymyślił, żeby lecieć na małe wakacje do Egiptu.. Lekarz powiedział, że żadnych przeciwwskazań nie mam, ale nie dość że stres, bo pierwszy raz to jeszcze z dzieckiem w brzuszku..
Ja leciałam w poprzedniej ciąży jakoś w 16t i nic złego się nie działo, zawsze dość źle znoszę loty ale gorzej nie było :) ale jak to pierwszy raz to nie zazdroszczę :D też miałam stracha
Tez muszę sie wybrać na zakupy bo moj biust przechodzi moje największe wyobrażenia a to dopiero początek :errr:
Nawet nie wiem jaki rozmiar kupic:confused:
Tez myślałam o sportowym, ale muszę poprzymierzac.

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]

Wiesz co, Egipt jest dosć daleko. Nie dolecicie tam w godzinę. A pierwszy lot samolotem, nie ważne jak bedzie piękny to funduję ogromną dawkę stresu. Ni zliczę ataków paniki, które widziałam. Egipt to dosć nie bezpieczny kierunek jeśli chodzi o np. jedzenie. Można niekoniecznie złapac od razu klątwę Farona ale można się poważnie struć, co w ciaży nie jest wskazane. Może pomyślcie o innym kierunku? Mogę polecić Larnacę (bliżej i bezpieczniej) bądź Czarnogórę :)
A ja polecam Majorke, Malte, Portugalie ( chociaż byłam tam w grudniu) , Turcja też była bardzo ładna :) aaa jeśli chodzi o mnie to bardzo chciałabym do Grecji <3

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o męża / partnera poza domem.. Hmmm co tu dużo mówić - pod koniec lutego mój wyjeżdża do Norwegii, tam ma firmę i sezon się zaczyna także cieszyłabym się jakby nie było go TYLKO tydzień... A będzie ewentualnie co miesiąc

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
a po porodzie planujecie jakoś to zmienic? Czy też będziecie się tak rzadko widywać?

Wiesz co, Egipt jest dosć daleko. Nie dolecicie tam w godzinę. A pierwszy lot samolotem, nie ważne jak bedzie piękny to funduję ogromną dawkę stresu. Ni zliczę ataków paniki, które widziałam. Egipt to dosć nie bezpieczny kierunek jeśli chodzi o np. jedzenie. Można niekoniecznie złapac od razu klątwę Farona ale można się poważnie struć, co w ciaży nie jest wskazane. Może pomyślcie o innym kierunku? Mogę polecić Larnacę (bliżej i bezpieczniej) bądź Czarnogórę :)
Wlasnie mialam pisac to samo[emoji5] My lecielismy do Egiptu ok.4 godzin. W trakcie dwoxh tygodni nie bylo osoby, ktora by nie muala biegunki choc przez jefen dzien[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny a mnie 3 dzień z rzędu boli głowa :/ staram się dużo pić ale może przez tą pogodę u mnie niby śnieg ale szaro bez slonka

a po porodzie planujecie jakoś to zmienic? Czy też będziecie się tak rzadko widywać?
Przyleci na pewno przed porodem i zostanie trochę po a później musi wracać.. Wiedziałam jaką na pracę.. Na szczęście jego rodzice blisko mieszkają i zawsze też mogę np na tydzień pojechać do siebie albo też lecieć do niego :) no stety niestety sama sobie taki los wybrałam :) siedząc tu nie zarobi ani grosza. Zawsze jest w pl od końca października do końca lutego a później sezon

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry