reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak dla mnie to dziwne podejsci lekarza zeby przy takiej temp.dawac cos na zbicie. Przy takiej temp.organizm walczy z choroba, a zbijajac uniemozliwiamy to.
W kazdym razie mam nadzieje, ze synus juz dzis lepiej sie czuje!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Właśnie też tak uważam że ta temperatura była w normie, ale dzień wcześniej mały miał 39,2
Powiedziała mi że jego główka nawet może boleć i lepiej mu dać i faktycznie on narzekał na główkę,
Ale lekarka do której jeździmy naprawdę zna się na rzeczy kolejki do niej są ogromne

reklama
Łeeee a jeśli chodzi o piersi i staniki hmmm to jakoś nie zauważyłam większego wzrostu biustu.. :( chyba że dopiero wyskoczy.. Zawsze miałam takie przeciętne B a teraz może ciut większe B HEHE więc staniki wciąż te same tyle że są pełniejsze

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja jeszcze nigdy nie latałam, a facet sobie wymyślił, żeby lecieć na małe wakacje do Egiptu.. Lekarz powiedział, że żadnych przeciwwskazań nie mam, ale nie dość że stres, bo pierwszy raz to jeszcze z dzieckiem w brzuszku..
Ja leciałam w poprzedniej ciąży jakoś w 16t i nic złego się nie działo, zawsze dość źle znoszę loty ale gorzej nie było :) ale jak to pierwszy raz to nie zazdroszczę :D też miałam stracha
Tez muszę sie wybrać na zakupy bo moj biust przechodzi moje największe wyobrażenia a to dopiero początek :errr:
Nawet nie wiem jaki rozmiar kupic:confused:
Tez myślałam o sportowym, ale muszę poprzymierzac.

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]

Wiesz co, Egipt jest dosć daleko. Nie dolecicie tam w godzinę. A pierwszy lot samolotem, nie ważne jak bedzie piękny to funduję ogromną dawkę stresu. Ni zliczę ataków paniki, które widziałam. Egipt to dosć nie bezpieczny kierunek jeśli chodzi o np. jedzenie. Można niekoniecznie złapac od razu klątwę Farona ale można się poważnie struć, co w ciaży nie jest wskazane. Może pomyślcie o innym kierunku? Mogę polecić Larnacę (bliżej i bezpieczniej) bądź Czarnogórę :)
A ja polecam Majorke, Malte, Portugalie ( chociaż byłam tam w grudniu) , Turcja też była bardzo ładna :) aaa jeśli chodzi o mnie to bardzo chciałabym do Grecji <3

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o męża / partnera poza domem.. Hmmm co tu dużo mówić - pod koniec lutego mój wyjeżdża do Norwegii, tam ma firmę i sezon się zaczyna także cieszyłabym się jakby nie było go TYLKO tydzień... A będzie ewentualnie co miesiąc

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
a po porodzie planujecie jakoś to zmienic? Czy też będziecie się tak rzadko widywać?

Wiesz co, Egipt jest dosć daleko. Nie dolecicie tam w godzinę. A pierwszy lot samolotem, nie ważne jak bedzie piękny to funduję ogromną dawkę stresu. Ni zliczę ataków paniki, które widziałam. Egipt to dosć nie bezpieczny kierunek jeśli chodzi o np. jedzenie. Można niekoniecznie złapac od razu klątwę Farona ale można się poważnie struć, co w ciaży nie jest wskazane. Może pomyślcie o innym kierunku? Mogę polecić Larnacę (bliżej i bezpieczniej) bądź Czarnogórę :)
Wlasnie mialam pisac to samo[emoji5] My lecielismy do Egiptu ok.4 godzin. W trakcie dwoxh tygodni nie bylo osoby, ktora by nie muala biegunki choc przez jefen dzien[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny a mnie 3 dzień z rzędu boli głowa :/ staram się dużo pić ale może przez tą pogodę u mnie niby śnieg ale szaro bez slonka

a po porodzie planujecie jakoś to zmienic? Czy też będziecie się tak rzadko widywać?
Przyleci na pewno przed porodem i zostanie trochę po a później musi wracać.. Wiedziałam jaką na pracę.. Na szczęście jego rodzice blisko mieszkają i zawsze też mogę np na tydzień pojechać do siebie albo też lecieć do niego :) no stety niestety sama sobie taki los wybrałam :) siedząc tu nie zarobi ani grosza. Zawsze jest w pl od końca października do końca lutego a później sezon

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry