reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No niestety... w De nas nikt w przychodni nie przyjął, nasz lekarz do jutra ma urlop, a w pl jak pojechaliśmy na oddział dziecięcy to zbadał i niby wszystko ok osluchowo jest dobrze, wyniki w porządku ale profilaktycznie zapisał antybiotyk, bo gorączka za wysoka...

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Biedny mały:( a Ty jak się czujesz?

reklama
Powiem wam ze boje się nigdy tak długo brzuch mnie nie bolał nie wiem czy to takie nirmalne ze tak ciągnie ze nawet jak idę nie umiem się wyprostować ani zakaszlec

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No niestety... w De nas nikt w przychodni nie przyjął, nasz lekarz do jutra ma urlop, a w pl jak pojechaliśmy na oddział dziecięcy to zbadał i niby wszystko ok osluchowo jest dobrze, wyniki w porządku ale profilaktycznie zapisał antybiotyk, bo gorączka za wysoka...

Pewnie po antybiotyku będzie już dużo lepiej!

Lekarz mówi, że osluchowo jest ok, nic tam nie słyszy, wyniki robiłam i są w normie. Czyli z czymś walczy, ale nie wiem z czym... A lekarz profilaktycznie zapisał antybiotyk i dla starszego również, z tekstem, że z takiej temp to się zapalenie płuc robi... narazie nie podałam i czekam na wizytę u naszego lekarza jak jutro wróci z urlopu. Może on nam cos sensownego poradzi, bo to już prawie dwa tyg ich męczy...

No za dlugo jak na temperature. Ze osluchowo ok to dobrze, ale temp skads jest. Uszy, gardlo, krtan? A moze zeby? ( nie wiem w jakim wieku mlody)
A ten antybiotyk profilaktycznie, bo na pewno sie rozwinie to juz w ogole dziwna sprawa.
Dobrze, ze juz bedzie Wasz lekarz. Daj znac co powiedzial.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Lekarz mówi, że osluchowo jest ok, nic tam nie słyszy, wyniki robiłam i są w normie. Czyli z czymś walczy, ale nie wiem z czym... A lekarz profilaktycznie zapisał antybiotyk i dla starszego również, z tekstem, że z takiej temp to się zapalenie płuc robi... narazie nie podałam i czekam na wizytę u naszego lekarza jak jutro wróci z urlopu. Może on nam cos sensownego poradzi, bo to już prawie dwa tyg ich męczy...

Daj znać po wizycie

Dziewczyny, które są na luteinie mam do Was pytanie, w którym tygodniu kazali Wam odstawić? Ja jestem w trakcie obstawiania, narazie zmniejszyłam dawkę, boję się żeby nie było plamień i żeby wszystko było ok :/

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem wam ze boje się nigdy tak długo brzuch mnie nie bolał nie wiem czy to takie nirmalne ze tak ciągnie ze nawet jak idę nie umiem się wyprostować ani zakaszlec

Mnie to w biodrach strasznie ciągnie. Lepiej weź nospe jak tak ciągnie

reklama

Nie powinno boleć tak bardzo... Masz jakiegoślekarza przyjmującego w niedzielę? Poczekaj czy no-spa zadziała , jeśli nie bedzie przechodzić to moze warto udać się na ip?

Do góry