reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Matko, straszne to jest[emoji20] Ma Ci kto dzis ta wode przywiezc?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Podstawili Nam beczkowóz, ale mąż kończy prace o 14 więc wtedy zniesiemy sobie zapas wody :)

reklama
Witam się i ja :)
Synek w wczoraj wieczorem 37,4 także luz miałam nic mu nie dawać na noc, ale o dziwo o 21zadzwonila do mnie nasza lekarka z pytaniem jak się Bartuś czuje i kazała mi dać przeciwgoraczkowy bo w nocy może się rozwinąć , bardzo zaplusowala u mnie ze sama zadzwoniła :) dziś już lepiej ma delikatny stan podgoraczkowy i tylko tyle zero kaszlu i kataru
Jak dla mnie to dziwne podejsci lekarza zeby przy takiej temp.dawac cos na zbicie. Przy takiej temp.organizm walczy z choroba, a zbijajac uniemozliwiamy to.
W kazdym razie mam nadzieje, ze synus juz dzis lepiej sie czuje!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jeśli chodzi o męża / partnera poza domem.. Hmmm co tu dużo mówić - pod koniec lutego mój wyjeżdża do Norwegii, tam ma firmę i sezon się zaczyna także cieszyłabym się jakby nie było go TYLKO tydzień... A będzie ewentualnie co miesiąc

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Szczerze mówiąc ja akurat do Egiptu bym się nie wybierała- raz że cały czas jest na liście MSZ krajów niezbyt bezpiecznych, dwa-bałabym się ża akurat złapie mnie jakaś grypa żołądkowa... może gdzieś indziej się wybierzcie? bo wakacje ogólnie to super pomysł zawsze :D
Ja do Egiptu nie polecialabym, ani w ciąży ani nigdy. Pomijam kwestie bezpieczeństwa, ale dla mnie wakacje w "rezerwacie" to w ogóle nieporozumienie ;) Ja potrzebuję do szczęścia samochodu, wolności i możliwości poruszania się po kraju ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry