reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Oni szukają przycyzny od wczoraj od 15... Wiedzą tylko, że jest wyciek i nie potrafią go znaleźć. Cały czas kręcą się ludzie z wodociągów po osiedlu

Pewnie. Zawsze czekamy. Z reszta my baaaardzo rzadko opijemy z kranu. Także nie będzie z tym problemu :)

A no to jest szansa że może jeszcze dziś też znajdą to miejsce wycieku, oby jak najszybciej ;)

Ja jeszcze nigdy nie latałam, a facet sobie wymyślił, żeby lecieć na małe wakacje do Egiptu.. Lekarz powiedział, że żadnych przeciwwskazań nie mam, ale nie dość że stres, bo pierwszy raz to jeszcze z dzieckiem w brzuszku..
Wiesz co, Egipt jest dosć daleko. Nie dolecicie tam w godzinę. A pierwszy lot samolotem, nie ważne jak bedzie piękny to funduję ogromną dawkę stresu. Ni zliczę ataków paniki, które widziałam. Egipt to dosć nie bezpieczny kierunek jeśli chodzi o np. jedzenie. Można niekoniecznie złapac od razu klątwę Farona ale można się poważnie struć, co w ciaży nie jest wskazane. Może pomyślcie o innym kierunku? Mogę polecić Larnacę (bliżej i bezpieczniej) bądź Czarnogórę :)

Ja jeszcze nigdy nie latałam, a facet sobie wymyślił, żeby lecieć na małe wakacje do Egiptu.. Lekarz powiedział, że żadnych przeciwwskazań nie mam, ale nie dość że stres, bo pierwszy raz to jeszcze z dzieckiem w brzuszku..

Szczerze mówiąc ja akurat do Egiptu bym się nie wybierała- raz że cały czas jest na liście MSZ krajów niezbyt bezpiecznych, dwa-bałabym się ża akurat złapie mnie jakaś grypa żołądkowa... może gdzieś indziej się wybierzcie? bo wakacje ogólnie to super pomysł zawsze :D

Wiesz co, Egipt jest dosć daleko. Nie dolecicie tam w godzinę. A pierwszy lot samolotem, nie ważne jak bedzie piękny to funduję ogromną dawkę stresu. Ni zliczę ataków paniki, które widziałam. Egipt to dosć nie bezpieczny kierunek jeśli chodzi o np. jedzenie. Można niekoniecznie złapac od razu klątwę Farona ale można się poważnie struć, co w ciaży nie jest wskazane. Może pomyślcie o innym kierunku? Mogę polecić Larnacę (bliżej i bezpieczniej) bądź Czarnogórę :)

No i ogólnie ten Egipt teraz taki mało bezpieczny ... Ale decyzja należy do was :) przemyślcie to na spokojnie :)

Cześć dziewczyny. A mój mąż już dzisiaj do pracy:( i 2 tygodnie bez niego:( ale mam nadzieję, że ten tydzień szybko zleci. Wtorek wyniki morfologia i mocz, czwartek wizyta
Kinga trzymam kciyki zeby szybko zlecialo! A mama zostaje z Toba?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Jola92 naprawdę jest sporo osób które mają taki atak paniki w samolocie? Co wtedy się robi, żeby jakoś uspokoić pasażera?
Ja widzę ataki jeszcze na ziemi. Czasami potrafię sama taką osobę uspokoić, w razie potrzeby wzywam ambulatorium. W samolocie nie wiem co się robi, dlatego cieszę sie że nie jestem stewardessą :D

reklama
Do góry