reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też mieszkam blisko lasu i nic mnie tak nie wkurza jak komary baki które strasznie gryzą i jaszczurki w garażu!!! Ale za cenę tych wieczorów spokojnych i świeżego powietrza to można zapomnieć :) w oknach mam moskitiery a na komary się psikamy i dużo lawendy rośnie :)
Nasza Tekila już 2 razy w ogrodzie zaskrońca w zęby złapała :D dopiero jak zaczynał syczeć to puszczała i uciekała do domu.

reklama
1516304001-0c1ed5bdcd3a9918-aaaaaa.png
tu realne :) (wygląd, nie wielkość [emoji16])

f2w39n7303c24ozn.png

Nie wyobrazalne, z ziarnka maku - dziecko :)
No o cos takiego wlasnie , dziekuje :*

Od mojego męża żona urodziła córkę w 30 tyg mała miała niecałe 2 kg jest zdrowa miesiąc w szpitalu leżała potem miesiąc w domu nigdzie nie mogła wychodzić z nią ale naszczescie zdrowa słuch wzrok płuca Ok

16udyx8di9hvrs5t.png
Mnie wkurzala gadanie starszych ludzi ze dzieci z 7 mc maja wieksza szanse orzezyc niz te z 8mc. Przeciez liczy sie kazdy dzien.

Spokojnie przyjdzie pora i na ciebie.

Ja czuje zazwyczaj z lewej strony w okolicach blizny od cc a mam ja naprawfe nisko. Wczoraj czulam jakby cos mi sie wypychalo taka gulka az D reke przykladal i czul.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też to denerwuję, każdy dzień jest ważny. Mam nadzieję, że uda mi się dotrzymać do 37 tygodnia

Nasza Tekila już 2 razy w ogrodzie zaskrońca w zęby złapała :D dopiero jak zaczynał syczeć to puszczała i uciekała do domu.
Dlatego dobrze mieć 0ieska on takie gady wyczuje i bezpieczniej u nas ostatnio jak bramy nie zamknęłam lis wszedł ale szybko uciekł, :) piękny był taki puszysty bo na zimę

Te białe zimowe :)
My 2 tygodnie temu jechaliśmy do teściów. Wyruszylismy koło 22 i po drodze cudem dalismy rade uniknąć potrącenia dwóch lisów. Droga była straszna bo momentami jechalismy max 25km/h bo snieg tak walił ze widocznosć była około 1m nie wiecej, ślisko itd. W każdym razie liski nie potracone ale wpadlśmy w poślizg, na szczęscie Ł szybko Nas z niego wyprowadził :)

reklama
My 2 tygodnie temu jechaliśmy do teściów. Wyruszylismy koło 22 i po drodze cudem dalismy rade uniknąć potrącenia dwóch lisów. Droga była straszna bo momentami jechalismy max 25km/h bo snieg tak walił ze widocznosć była około 1m nie wiecej, ślisko itd. W każdym razie liski nie potracone ale wpadlśmy w poślizg, na szczęscie Ł szybko Nas z niego wyprowadził :)

Niebezpieczna pogoda, dobrze, ze nic wam sie nie stalo..

Do góry