reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też mieszkam blisko lasu i nic mnie tak nie wkurza jak komary baki które strasznie gryzą i jaszczurki w garażu!!! Ale za cenę tych wieczorów spokojnych i świeżego powietrza to można zapomnieć :) w oknach mam moskitiery a na komary się psikamy i dużo lawendy rośnie :)
Nasza Tekila już 2 razy w ogrodzie zaskrońca w zęby złapała :D dopiero jak zaczynał syczeć to puszczała i uciekała do domu.

reklama
1516304001-0c1ed5bdcd3a9918-aaaaaa.png
tu realne :) (wygląd, nie wielkość [emoji16])

f2w39n7303c24ozn.png

Nie wyobrazalne, z ziarnka maku - dziecko :)
No o cos takiego wlasnie , dziekuje :*

Od mojego męża żona urodziła córkę w 30 tyg mała miała niecałe 2 kg jest zdrowa miesiąc w szpitalu leżała potem miesiąc w domu nigdzie nie mogła wychodzić z nią ale naszczescie zdrowa słuch wzrok płuca Ok

16udyx8di9hvrs5t.png
Mnie wkurzala gadanie starszych ludzi ze dzieci z 7 mc maja wieksza szanse orzezyc niz te z 8mc. Przeciez liczy sie kazdy dzien.

Spokojnie przyjdzie pora i na ciebie.

Ja czuje zazwyczaj z lewej strony w okolicach blizny od cc a mam ja naprawfe nisko. Wczoraj czulam jakby cos mi sie wypychalo taka gulka az D reke przykladal i czul.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też to denerwuję, każdy dzień jest ważny. Mam nadzieję, że uda mi się dotrzymać do 37 tygodnia

Nasza Tekila już 2 razy w ogrodzie zaskrońca w zęby złapała :D dopiero jak zaczynał syczeć to puszczała i uciekała do domu.
Dlatego dobrze mieć 0ieska on takie gady wyczuje i bezpieczniej u nas ostatnio jak bramy nie zamknęłam lis wszedł ale szybko uciekł, :) piękny był taki puszysty bo na zimę

Te białe zimowe :)
My 2 tygodnie temu jechaliśmy do teściów. Wyruszylismy koło 22 i po drodze cudem dalismy rade uniknąć potrącenia dwóch lisów. Droga była straszna bo momentami jechalismy max 25km/h bo snieg tak walił ze widocznosć była około 1m nie wiecej, ślisko itd. W każdym razie liski nie potracone ale wpadlśmy w poślizg, na szczęscie Ł szybko Nas z niego wyprowadził :)

reklama
My 2 tygodnie temu jechaliśmy do teściów. Wyruszylismy koło 22 i po drodze cudem dalismy rade uniknąć potrącenia dwóch lisów. Droga była straszna bo momentami jechalismy max 25km/h bo snieg tak walił ze widocznosć była około 1m nie wiecej, ślisko itd. W każdym razie liski nie potracone ale wpadlśmy w poślizg, na szczęscie Ł szybko Nas z niego wyprowadził :)

Niebezpieczna pogoda, dobrze, ze nic wam sie nie stalo..

Do góry