reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wam tez tak sie chce pic ? Nie wiem czy to na mróz, czy po prostu od ciazy. Ale od kilku tygodni czuje jak bym miała kaca :D okropnego :p
To Ty pytałaś o to jak wygląda dziecko w brzuchu w tym miesiącu? :) ktoś Ci wysłał? Mogę Ci znaleźć, ale są zdjęcia na konkretne tygodnie ciąży a nie miesiąc lub trymestr

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
My chcemy się pobudować za parę lat gdzieś na obrzeżach miasta blisko zieleni :) Ale dopiero co kupilismy mieszkanie wiec pasowało by w nim pomieszkać :D Moi teściowie mają dom w lecie nad jeziorem. Ptaki mi nie przeszkadzają, ale nawet na chwilę okna nocą nie można otworzyć bo tak słychać żaby z tego jeziora
Żaby to dopiero masakra ;) Ogólnie nie narzekam, ale niektóre rzeczy są niefajne. Ptaki mnie budzą, nornice zżerają cokolwiek posieje, ogromne pająki w domu, jaszczurki, a nawet węże w ogródku. Ale jak jest lato, jest ciemno, dziecko śpi tak wyjść sobie przed dom z piwkiem/winkiem/herbatką i siedzieć w takiej absolutnej ciszy. To jest cudne :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Wam tez tak sie chce pic ? Nie wiem czy to na mróz, czy po prostu od ciazy. Ale od kilku tygodni czuje jak bym miała kaca :D okropnego :p
Ja tak mam szczegolnie wieczorem,jakbym miala kaca i kolo lozka muso stac butelka wody....a pozniej w nocy biegam killa razy siku.
Ja zjadlam kolację połozyłam sie na kanapie i tak zerkam przez okno jak sypie... Maluchowi kolacja też smakowała bo sobie tam fika :D Zaraz może sobie paznokcie zrobie bo już mi jeden odpadł i chodzę tak już tydzień :D
Oj mama dbasz o malucha to ci dziekuje.

W domu to i chlopczyka mozna rozowym przykryc :)
Kiedys chlopcow ubierali na rozowo a dziewczynki na niebiesko

Od mojego męża żona urodziła córkę w 30 tyg mała miała niecałe 2 kg jest zdrowa miesiąc w szpitalu leżała potem miesiąc w domu nigdzie nie mogła wychodzić z nią ale naszczescie zdrowa słuch wzrok płuca Ok

16udyx8di9hvrs5t.png

To duza jak na ten tydzien. Moja urodzila sie w 32/33 tyg i wazyla 1810.

Są w stanie uratować ale jak to z dalszym rozwojem, pewnie mało które wyjdzie bez szwanku. Dla takiego dzidziusia każdy tydzień w brzuszku jest cenny
Mnie wkurzala gadanie starszych ludzi ze dzieci z 7 mc maja wieksza szanse orzezyc niz te z 8mc. Przeciez liczy sie kazdy dzien.
Ja tez zazdroszczę ze juz czujecie ruchy dzieciaczków :biggrin2:
Spokojnie przyjdzie pora i na ciebie.
Ja dokładnie tak Nisko czuje tylko z prawej Str tak jak dzidziuś leży [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png
Ja czuje zazwyczaj z lewej strony w okolicach blizny od cc a mam ja naprawfe nisko. Wczoraj czulam jakby cos mi sie wypychalo taka gulka az D reke przykladal i czul.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak mam szczegolnie wieczorem,jakbym miala kaca i kolo lozka muso stac butelka wody....a pozniej w nocy biegam killa razy siku.

Oj mama dbasz o malucha to ci dziekuje.

Kiedys chlopcow ubierali na rozowo a dziewczynki na niebiesko

To duza jak na ten tydzien. Moja urodzila sie w 32/33 tyg i wazyla 1810.

To wogole długa historia bo jej się skracała szyjka lekarz kazał leżeć a ona wszystko robiła pierwsza ciąża w nocy ja skurcze wzięły nikomu nic nie powiedziała wytrzymala do rana o 7 obudziła teściowa ale już bulo tak daleko ze wzywali karetkę urodziła od razu po przyjedzie do szpitala ale ona miała wtedy 17 lat w zasadzie dziecko ... chyba nie zdawała sobie sprawy z tego wszystkiego

16udyx8di9hvrs5t.png

To wogole długa historia bo jej się skracała szyjka lekarz kazał leżeć a ona wszystko robiła pierwsza ciąża w nocy ja skurcze wzięły nikomu nic nie powiedziała wytrzymala do rana o 7 obudziła teściowa ale już bulo tak daleko ze wzywali karetkę urodziła od razu po przyjedzie do szpitala ale ona miała wtedy 17 lat w zasadzie dziecko ... chyba nie zdawała sobie sprawy z tego wszystkiego

16udyx8di9hvrs5t.png

Masz racje,zbagatelizowa slowa lekarza. Ale dobrze ze dziecko zdrowe.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry