reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Żaby to dopiero masakra ;) Ogólnie nie narzekam, ale niektóre rzeczy są niefajne. Ptaki mnie budzą, nornice zżerają cokolwiek posieje, ogromne pająki w domu, jaszczurki, a nawet węże w ogródku. Ale jak jest lato, jest ciemno, dziecko śpi tak wyjść sobie przed dom z piwkiem/winkiem/herbatką i siedzieć w takiej absolutnej ciszy. To jest cudne :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ta cisza, spokoj super. I kolo domu zrobic grilla na przyklad ;) ale te pajaki :o

reklama
Ja też mieszkam blisko lasu i nic mnie tak nie wkurza jak komary baki które strasznie gryzą i jaszczurki w garażu!!! Ale za cenę tych wieczorów spokojnych i świeżego powietrza to można zapomnieć :) w oknach mam moskitiery a na komary się psikamy i dużo lawendy rośnie :)

Ja mam cały czas hybrydy z odżywka utwardzajaca :) nie ma przeciwwskazań do robienia paznokci w ciąży

f2w39n7303c24ozn.png
Ja robię na bazie proteinowej z indigo i jestem zachwycona! Moje paznokcie są w tak świetnym stanie jak nigdy! :) Ale od kiedy jestem w ciaży prócz cleanera musze używać primera, bo bez niego po tygodniu mi płatami wszystko odpadało

Ja robię na bazie proteinowej z indigo i jestem zachwycona! Moje paznokcie są w tak świetnym stanie jak nigdy! :) Ale od kiedy jestem w ciaży prócz cleanera musze używać primera, bo bez niego po tygodniu mi płatami wszystko odpadało
Ja chodzę do kosmetyczki ona mi robi tak samo jak przed ciąża i wszystko się trzyma [emoji16] ale co używa nie wiem

f2w39n7303c24ozn.png

Ja tak mam szczegolnie wieczorem,jakbym miala kaca i kolo lozka muso stac butelka wody....a pozniej w nocy biegam killa razy siku.

Oj mama dbasz o malucha to ci dziekuje.

Kiedys chlopcow ubierali na rozowo a dziewczynki na niebiesko

To duza jak na ten tydzien. Moja urodzila sie w 32/33 tyg i wazyla 1810.

Ja mam picie zawsze obok siebie, wszyscy sie na moich butelkach przewracają, gdzie ja tam napój :D

Małemu dziecku to nie robi zadnej roznicy :p

A co bylo powodem tak wczesnego porodu ? I z mala wszystko wporzadku ? Nie wiem czy byl poruszany ten temat.

reklama
Do góry