reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mnie też to denerwuję, każdy dzień jest ważny. Mam nadzieję, że uda mi się dotrzymać do 37 tygodnia
Dokladnie kazdy dzien sie liczy. Trzymam kciuki za ciebie i za siebie bo u mnie roznie bylo. Mam nadzieje ze nie bede musiala lezec na patologi wczesniej,chcialabym tego uniknac ale wyjdzie w praniu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie kazdy dzien sie liczy. Trzymam kciuki za ciebie i za siebie bo u mnie roznie bylo. Mam nadzieje ze nie bede musiala lezec na patologi wczesniej,chcialabym tego uniknac ale wyjdzie w praniu.

Ja dokl to samo sie boje , tak bym chciala donosic i ur sn ale moze chce za wiele ......

Ja mam picie zawsze obok siebie, wszyscy sie na moich butelkach przewracają, gdzie ja tam napój :D

Małemu dziecku to nie robi zadnej roznicy [emoji14]

A co bylo powodem tak wczesnego porodu ? I z mala wszystko wporzadku ? Nie wiem czy byl poruszany ten temat.

Tak wszystko ok i juz panna z niej w marcu 11 lat skonczy. Po porodzie miala wylewy do mozgu ale samoistnie sie wchlony,oddychala sama ,musiala sie uczyc ssac wiec na poczatku miala sonde. Jak wyszla do domu to chodzilysmy na rehabilitacje bo miala wzmozone napiecie miesniowe. Do 2 lat byla pod opieka specjalistow. A urodzila sie wczesnie bo mialam bialkomocz wysokie cisnienie itd tzw stan przedrzucawkowy.

Tak wszystko ok i juz panna z niej w marcu 11 lat skonczy. Po porodzie miala wylewy do mozgu ale samoistnie sie wchlony,oddychala sama ,musiala sie uczyc ssac wiec na poczatku miala sonde. Jak wyszla do domu to chodzilysmy na rehabilitacje bo miala wzmozone napiecie miesniowe. Do 2 lat byla pod opieka specjalistow. A urodzila sie wczesnie bo mialam bialkomocz wysokie cisnienie itd tzw stan przedrzucawkowy.

Mi ostatnio zmniejszyli dawke leków na cisnienie bo jest już bardzo dobrze.Mam nadzieję dotrwac do 37 z tym cisnieniem i sercem.Mam nadzieję, że Nam wszystkim sie uda :)

Oliwka piękny bałwan :D
Przepraszam, nadrobiłam, ale1 nie jestem w stanie odpisać :oops:
Ale dzisiaj bardzo aktywny dzień ;)
W lodówce czekoladki z nadzieniem sliwkowym i sliwkowo - czekoladowym, w piekarniku "kotleciki" ziemniaczane z kiszoną kapustą, które mąż uwielbia :) uszyłam poduszkę dla babci, dla mamy, poszewki, i dla siebie w końcu poduchę C :D
Jeszcze musiałam z częścią czekać aż mąż wróci do domu, bo owerlok został na górnej półce w szafie, a jest za ciężki żebym go obecnie podnosiła...
Ale mam poduchę :D

Zdjęcie na szybko na kocu ;) (biała poducha i poszewka w kończynki :))
Trochę nie wyrównałam jeszcze poszewki, ale chciałam od razu przetestować - i jest MEGA wygodna :D
5ae3cae572558b8f27e8308a75110c3d.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mi ostatnio zmniejszyli dawke leków na cisnienie bo jest już bardzo dobrze.Mam nadzieję dotrwac do 37 z tym cisnieniem i sercem.Mam nadzieję, że Nam wszystkim sie uda :)
Ciesze sie ze cisnienie sie wyrownalo oby tak dalej. Dokladnie teraz wszyskie musimy dotrwac chocby do tego 37 tyg a najlepiej do 40.
Oliwka piękny bałwan :D
Przepraszam, nadrobiłam, ale1 nie jestem w stanie odpisać :oops:
Ale dzisiaj bardzo aktywny dzień ;)
W lodówce czekoladki z nadzieniem sliwkowym i sliwkowo - czekoladowym, w piekarniku "kotleciki" ziemniaczane z kiszoną kapustą, które mąż uwielbia :) uszyłam poduszkę dla babci, dla mamy, poszewki, i dla siebie w końcu poduchę C :D
Jeszcze musiałam z częścią czekać aż mąż wróci do domu, bo owerlok został na górnej półce w szafie, a jest za ciężki żebym go obecnie podnosiła...
Ale mam poduchę :D

Zdjęcie na szybko na kocu ;) (biała poducha i poszewka w kończynki :))
Trochę nie wyrównałam jeszcze poszewki, ale chciałam od razu przetestować - i jest MEGA wygodna :D
5ae3cae572558b8f27e8308a75110c3d.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja chyba musze kupic taka podusze a ty zdolniacho sama zes zrobila. I jeszcze tyle innyc rzeczy i smakolykow. A czekoladki to bym zjadla. Mam w lodowe lody ale nie chce sie opychac na noc....

reklama
Dziewczyny :) pisałyście wcześniej tu o wagach waszych dzieciaczków to z Ciekawości i ja zapytam, moje na dzień dzisiejszy ma 145.37g 15 i 5 tc a u was jaka waga była w tym czasie?
i mam jeszcze jedno pytanko dziewczyna pisała jak na podstawie długości czegoś x7 można obliczyć mniej więcej długość dzidzi, jaka to była długość, czego ?

Do góry