reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja zjadlam kolację połozyłam sie na kanapie i tak zerkam przez okno jak sypie... Maluchowi kolacja też smakowała bo sobie tam fika :D Zaraz może sobie paznokcie zrobie bo już mi jeden odpadł i chodzę tak już tydzień :D

reklama
@Karla88 Bardzo Ci dziękuję. :-*
Ja uważam, że robisz bardzo dobrze stawiając na samodzielność córki! Dzieci pewne siebie rzadziej padają ofiarami takich przestępstw. Jest większa szansa, że będą próbowały się bronić lub wołać o pomoc. Ja byłam dzieckiem bardzo spokojnym i bardzo, bardzo nieśmiałym. (Zawsze mi powtarzano, że trzeba być miłym i grzecznym dla WSZYSTKICH, ale według psychologa to jest błąd. Dziecko musi wiedzieć, że może powiedzieć „nie” i przeciwstawić się temu co mówi, bądź robi dorosły) Teraz w Polsce jest sporo książeczek dla dzieci, jak się zachować w razie niebezpieczeństwa (mój syn w przedszkolu i szkole też przerabiał podobne). Nie pamiętam wszystkich, ale były tam m.in. „Nie pójdę z nieznajomym”, „Powiedz komuś”, „Dobre i złe sekrety” czy „Zły dotyk. Nie!”. Ja uważam, że warto z dziećmi takie książeczki czytać. Z tego co pamiętam była jeszcze książeczka „Zbyt miła”, ale jest ich znacznie więcej.

Przesylam wam troche sniegu u nas sypie ze az milo i robimy wlasnie balwana
1516299377-60ae60a0756fb370-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super! Zazdroszczę :-)

Ja zjadlam kolację połozyłam sie na kanapie i tak zerkam przez okno jak sypie... Maluchowi kolacja też smakowała bo sobie tam fika :D Zaraz może sobie paznokcie zrobie bo już mi jeden odpadł i chodzę tak już tydzień :D

Mi sie odbudowaly w trakcie ciazy, sa twarde i biale ;) ale boje sie malowac, podobno nie z czesto mozna :p łapie jedzonko po brzuszku :)

Ja o słoneczku tak, o ptaszkach nie. Mieszkam pod lasem i jak przyjdzie lato i śpię przy otwartym oknie to mnie te paskudy budzą o 4 rano zawsze.

p19uqqmzxqi22hcj.png
My chcemy się pobudować za parę lat gdzieś na obrzeżach miasta blisko zieleni :) Ale dopiero co kupilismy mieszkanie wiec pasowało by w nim pomieszkać :D Moi teściowie mają dom w lecie nad jeziorem. Ptaki mi nie przeszkadzają, ale nawet na chwilę okna nocą nie można otworzyć bo tak słychać żaby z tego jeziora

Wam tez tak sie chce pic ? Nie wiem czy to na mróz, czy po prostu od ciazy. Ale od kilku tygodni czuje jak bym miała kaca :D okropnego :p

reklama
Do góry