Te pomiary też nie są super dokładne. Jeśli lekarz mówi że ok to się nie martwDziś 12t2d wg OM, wg usg 12t0d niby nie dużo młodsza ale jak byłam ostatnio w 8t2d to dzidzia była 9t3d więc sporo większa. Zmartwilam się że tak przystopowala, ale lekarz mówi że wszystko ok. Za tydzień mam genetyczne w 13t2d chyba ostatnia już z wątku.
reklama
G
gosc12
Gość
Dziś 12t2d wg OM, wg usg 12t0d niby nie dużo młodsza ale jak byłam ostatnio w 8t2d to dzidzia była 9t3d więc sporo większa. Zmartwilam się że tak przystopowala, ale lekarz mówi że wszystko ok. Za tydzień mam genetyczne w 13t2d chyba ostatnia już z wątku.
Fajnie ze bylas dzisiaj i idziesz znowu za tydzien mniej stresu nie martw sie. Skoro lekarz powiedzial, ze wporzadku to na pewno tak jest
G
gosc12
Gość
Przesylam wam troche sniegu u nas sypie ze az milo i robimy wlasnie balwana
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super !! A u mnie zawierucha az okna trzaskaja
G
gosc12
Gość
No jak oni ja przywieźli wygldalanjk lalka malutka
Wazne, ze zdrowiutka.
Moni17.06
Fanka BB :)
w domu zawsze moze byc uzywany ;D ja kupilam bo poznalam wstepnie plec a i pokoj mamy szaryŚliczny <3 ja wzięłam szaro różowy ciekawe czy się przyda
Nowaja16
Fanka BB :)
No i u nas lekarz widział dziewczynke dlatego się odważyłam jak nie to sama będę się nim przykrywac jestem nie duża to starczyw domu zawsze moze byc uzywany ;D ja kupilam bo poznalam wstepnie plec a i pokoj mamy szary
G
gosc12
Gość
A u mnie zero śniegu za to wiatr okropny i zimno.
Marze o wiośnie, słoneczku, spiewajacych ptaszkach ❤
G
gosc12
Gość
W domu to i chlopczyka mozna rozowym przykrycNo i u nas lekarz widział dziewczynke dlatego się odważyłam jak nie to sama będę się nim przykrywac jestem nie duża to starczy
reklama
Ja o słoneczku tak, o ptaszkach nie. Mieszkam pod lasem i jak przyjdzie lato i śpię przy otwartym oknie to mnie te paskudy budzą o 4 rano zawsze.Marze o wiośnie, słoneczku, spiewajacych ptaszkach [emoji173]
Podziel się: