reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tzn to są dni otwarte Bebetto akurat ale w sklepie mają też inne firmy wózków :)
to ten sklep, koło Ikei.
Link do: Wózki dziecięce i foteliki samochodowe Katowice. Sklep internetowy online - BoboWózki
Dzięki :) szkoda, że czynny od 11,ale jak nie w ten weekend, to w niedalekiej przyszłości na pewno odwiedzimy :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dzieki[emoji5] Juz znam temat. Corka byla przez rok na diecie eliminacyjnej. Pieklam sama chleb bezglutenowy, a na poczatku nawet gryczany. A mloda do tej pory, mimo, ze juz na diecie nie byla, pije kakao tylko na mleku jaglanym, bo zwykle przestalo jej smakowac[emoji6]

Generalnie to nie jestem zadowolona z diety, ale z dwojga zlego lepsza ta laktoza niz gluten[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No tak, to juz masz doświadczenie... Ale widzę, że nie jestem sama uważająca, że cacao na jaglanym jest najlepsze ;)

I zdecydowanie dobrze, że nie gluten, bo to w dzisiejszych czasach chyba najbardziej "upierdliwe"...

Z "ciekawych" nietolerancji - ja nie toleruję jeszcze np glutaminuanu sodu, ale testów się nie robi, tylko dieta eliminacyjna... Na szczęście relatywnie łatwo wyeliminować robiąc wszystko w domu (tylko wędliny odpadają - to był mój pierwszy krok do zostania wege ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzięki :) szkoda, że czynny od 11,ale jak nie w ten weekend, to w niedalekiej przyszłości na pewno odwiedzimy :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wiem, że na miejscu na pewno jest Bebetto Holland, nie wiem jak z innymi modelami.
Dziewczyny mam nowe chciejstwo wózkowe [emoji28] Dostępny na dwóch różnych kolorach stelaża i wykończenia gondoli :p Doradźcie, który ładniejszy Waszym zdaniem. Wklejam w temacie wózków, żeby nie zaśmiecać.

Ja tez musze zajrzec. Przeciez te ubranka sie pierze prasuje. A od znajomych jak sie dostanie po dzieciakach to przeciez tez sa uzywane. Dla mnie to nie problem. Sama czasem cos dzieciakom kupie u nas jest taki z samymi ubraniami z h&m,5.10.15. Reserved itd.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też z tym jakoś nie mam problemu, często jak kupowałam dla siostrzeńców to znajdowałam nowe z metkami albo w idealnym stanie a w większości gatunkowo są świetne. Duże lepsze niż te co można kupić w niektórych sklepach. A dokładnie tak jak piszesz i tak to pierzesz i prasujesz [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja lubię ubrania że smyka i tam najczęściej dzieciaka kupuje. W Pepco też lubię rzeczy. Sukienki do młodej często zamawiam z blumore

reklama
Wiem, że na miejscu na pewno jest Bebetto Holland, nie wiem jak z innymi modelami.
Dziewczyny mam nowe chciejstwo wózkowe [emoji28] Dostępny na dwóch różnych kolorach stelaża i wykończenia gondoli [emoji14] Doradźcie, który ładniejszy Waszym zdaniem. Wklejam w temacie wózków, żeby nie zaśmiecać.
Bardziej mnie interesuje fotelik samochodowy, wózek już mam na 99% wybrany :D ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry