reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tzn to są dni otwarte Bebetto akurat ale w sklepie mają też inne firmy wózków :)
to ten sklep, koło Ikei.
Link do: Wózki dziecięce i foteliki samochodowe Katowice. Sklep internetowy online - BoboWózki
Dzięki :) szkoda, że czynny od 11,ale jak nie w ten weekend, to w niedalekiej przyszłości na pewno odwiedzimy :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dzieki[emoji5] Juz znam temat. Corka byla przez rok na diecie eliminacyjnej. Pieklam sama chleb bezglutenowy, a na poczatku nawet gryczany. A mloda do tej pory, mimo, ze juz na diecie nie byla, pije kakao tylko na mleku jaglanym, bo zwykle przestalo jej smakowac[emoji6]

Generalnie to nie jestem zadowolona z diety, ale z dwojga zlego lepsza ta laktoza niz gluten[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No tak, to juz masz doświadczenie... Ale widzę, że nie jestem sama uważająca, że cacao na jaglanym jest najlepsze ;)

I zdecydowanie dobrze, że nie gluten, bo to w dzisiejszych czasach chyba najbardziej "upierdliwe"...

Z "ciekawych" nietolerancji - ja nie toleruję jeszcze np glutaminuanu sodu, ale testów się nie robi, tylko dieta eliminacyjna... Na szczęście relatywnie łatwo wyeliminować robiąc wszystko w domu (tylko wędliny odpadają - to był mój pierwszy krok do zostania wege ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzięki :) szkoda, że czynny od 11,ale jak nie w ten weekend, to w niedalekiej przyszłości na pewno odwiedzimy :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wiem, że na miejscu na pewno jest Bebetto Holland, nie wiem jak z innymi modelami.
Dziewczyny mam nowe chciejstwo wózkowe [emoji28] Dostępny na dwóch różnych kolorach stelaża i wykończenia gondoli :p Doradźcie, który ładniejszy Waszym zdaniem. Wklejam w temacie wózków, żeby nie zaśmiecać.

Ja tez musze zajrzec. Przeciez te ubranka sie pierze prasuje. A od znajomych jak sie dostanie po dzieciakach to przeciez tez sa uzywane. Dla mnie to nie problem. Sama czasem cos dzieciakom kupie u nas jest taki z samymi ubraniami z h&m,5.10.15. Reserved itd.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też z tym jakoś nie mam problemu, często jak kupowałam dla siostrzeńców to znajdowałam nowe z metkami albo w idealnym stanie a w większości gatunkowo są świetne. Duże lepsze niż te co można kupić w niektórych sklepach. A dokładnie tak jak piszesz i tak to pierzesz i prasujesz [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja lubię ubrania że smyka i tam najczęściej dzieciaka kupuje. W Pepco też lubię rzeczy. Sukienki do młodej często zamawiam z blumore

reklama
Wiem, że na miejscu na pewno jest Bebetto Holland, nie wiem jak z innymi modelami.
Dziewczyny mam nowe chciejstwo wózkowe [emoji28] Dostępny na dwóch różnych kolorach stelaża i wykończenia gondoli [emoji14] Doradźcie, który ładniejszy Waszym zdaniem. Wklejam w temacie wózków, żeby nie zaśmiecać.
Bardziej mnie interesuje fotelik samochodowy, wózek już mam na 99% wybrany :D ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry