reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Postaram się jeszcze coś poszukać dla dziewczynkino dla niemowlaczka, co prawda ma być dziewczynka ale nie chcemy jej ubierać typowo na różowa i jakoś tak nam się Hulk zamarzył hehe dzięki za linki Szczerze mówiąc to nigdy w życiu nie zamawiałam jeszcze nic na Ali a nawet go nie przeglądałam :O jakoś sceptycznie byłam nastawiona ale chyba jednak warto poprzeglądać
olaaa7
Ja płacę tak jak np na Allegro przez PayU (coś w tym stylu)Dziewczyny gratuluję wizyt i synow!
Nauczcie mnie, jak korzystac z tego ali jaki adres? I jak sie później płaci? Normalnie karta?
olaaa7
Jedyne co znalazłam w bardziej dziewczęcej wersji są też kolory różowe i czerwoneno dla niemowlaczka, co prawda ma być dziewczynka ale nie chcemy jej ubierać typowo na różowa i jakoś tak nam się Hulk zamarzył hehe dzięki za linki Szczerze mówiąc to nigdy w życiu nie zamawiałam jeszcze nic na Ali a nawet go nie przeglądałam :O jakoś sceptycznie byłam nastawiona ale chyba jednak warto poprzeglądać
Link do: Lato Boys Baby Newbron Hulk Kostium Pajacyki Letnie Ubrania Dla Dzieci Zestaw Bawełniane Ubranie Playsuit Kombinezony One pieces Babe Maluch w Lato Boys Baby Newbron Hulk Kostium Pajacyki Letnie Ubrania Dla Dzieci Zestaw Bawełniane Ubranie Playsuit Kombinezony One-pieces Babe Maluch od Rompers na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Napiszesz coś więcej o tych dniach otwartych? Albo jakiegoś linka...Ja też mam problem z wózkiem Oglądam i oglądam i ciągle znajduje się w każdym coś co mi nie pasuje. W sobotę jadę z M na dni otwarte do jednego sklepu w Katowicach to sobie zobaczę na żywo te modele, które mnie interesują i może w końcu coś mnie przekona
Może też bym pojechała (choć ja w niedzielę )
Margana
No to dopiero masz problem. U nas tez wyszlo bialko jajla, ale w niewielkim stopniu. Glownie to ta laktoza. I tez nie wiadomo czy ta nietolerancja byla od poczatku i sie dopiero teraz tak bardziej ujawnila czy jest to wtorna nietolerancja, powstala wskutek tej diety bezmlecznej przez rok.Oj to wspolczuje..... Moja bez glutenowa i bez mleczna (uczulenie na bialko mleka) oraz AZS. Wiec poniekad znam twoj bol.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*]8.08.2017
olaaa7
Tzn to są dni otwarte Bebetto akurat ale w sklepie mają też inne firmy wózkówNapiszesz coś więcej o tych dniach otwartych? Albo jakiegoś linka...
Może też bym pojechała (choć ja w niedzielę )
to ten sklep, koło Ikei.
Link do: Wózki dziecięce i foteliki samochodowe Katowice. Sklep internetowy online - BoboWózki
Płacę payU, tak jak na allegro, w sumie całość bardzo podobnaDziewczyny gratuluję wizyt i synow!
Nauczcie mnie, jak korzystac z tego ali [emoji14] jaki adres? I jak sie później płaci? Normalnie karta?
Tylko trzeba zwracać większą uwagę na koszty przesyłki, bo są duże rozbieżności, ale często jest gratis
Ubrań nie kupowałam, jakaś tam sukienkę dla mamy, ale sporo sprzętu do biegania (softflaski itd), sporo podzespołów elektronicznych, diody led do domu, itd
Tylko trzeba liczyć się z czekaniem do 2 mcy...
Onaszczesliwa2018
Witam sie po wizytowo. Po wizycie wszystko ok malenstwo ma prawie 10 cm dostalam luteine 2 razy dziennie bo mam nisko lozysko i istnieje ryzyko krwawienia. No i najprawdopodobniej synek tak jak przeczuwalam Zobacz załącznik 835788
Ohhh kochany synus no to bierz luteinke i się oszczędzaj a na pewno będzie wszystko w porządku
reklama
Margana
Dzieki[emoji5] Juz znam temat. Corka byla przez rok na diecie eliminacyjnej. Pieklam sama chleb bezglutenowy, a na poczatku nawet gryczany. A mloda do tej pory, mimo, ze juz na diecie nie byla, pije kakao tylko na mleku jaglanym, bo zwykle przestalo jej smakowac[emoji6]Laktozę wbrew wszystkiemu dość łatwo się eliminuje (mąż też ma), mleko polecam roślinne, w zależności do czego można zmieniać skład, a robione w domu jest co najmniej kilkakrotnie tańsze niż sklepowe i bez dodatków chemicznych.
Cacao jest najlepsze na jaglanym (takie gestsze) solo jest pyszne kokosowe i wszystkie orzechowe (z migdałów, nerkowców, itd.). Do budyniu itd dowolne się sprawdza
Do tego cenowo, domowe mleko ryżowe (najlepiej z ryżu jasminowego, ładnie pachnie) czy jaglane to koszt kilkadziesiąt groszy za litr (jak się kupi tani ryż to koło 30gr), migdałowe to inna para kaloszy, choć kupując w promocji (ostatnio w Auchan były 35/kg), wychodzi ok 3,5 za litr, ale jest tak pyszne...
Można oczywiście mieszać, i np do migdałowego dodać łyżkę ryżu, wtedy mamy migdałowy smak, bardzo zdrowy napój, a cena jednak idzie trochę w dół
Z "odpadków" można zrobić słodki "twarożek" idealny np do naleśników, albo wykorzystać na mnóstwo innych sposobów
Do zrobienia mleka wystarczy blender, drobne sitko, i jakieś naczynie
No i polecam stronę mag - kopalnia przepisów dla małych (i dużych ) alergików
Generalnie to nie jestem zadowolona z diety, ale z dwojga zlego lepsza ta laktoza niz gluten[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: